Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ζήτησε ερώτηση για πολιτικά κι αυτό δεν πήγε τόσο καλά

Διαβάζεται σε 1'
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ζήτησε ερώτηση για πολιτικά κι αυτό δεν πήγε τόσο καλά
PAPADAKIS PRESS

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κουράστηκε να μιλά για τα προσωπικά της και ζήτησε ερώτηση πολιτικού περιεχομένου. Ωστόσο δεν ήταν ενημερωμένη.

Ενοχλημένη με τις προσωπικές ερωτήσεις που δέχεται κατ’ επανάληψη από τους δημοσιογράφους εμφανίστηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία έκανε έκκληση στους ρεπόρτερ να… αλλάξουν την ατζέντα των ερωτήσεών τους, εστιάζοντας σε πιο σοβαρά, κοινωνικοπολιτικά θέματα.

“Μου φαίνεται πλέον πάρα πολύ κουραστικό ότι έχω δεχθεί 150 ερωτήσεις για το πότε παντρεύομαι ενώ υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε. Κοινωνικά φαινόμενα, πολιτικά φαινόμενα”, είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του Survivor δίνοντας “πάσα” στον δημοσιογράφο που είχε απέναντί της να της κάνει μία τέτοια ερώτηση.

Έτσι, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κλήθηκε να σχολιάσει τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρίσι Σούνακ που οποία ακυρώθηκε μετά τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Αυτό, όμως, δεν πήγε και τόσο καλά…

“Δεν το διάβασα εκτενώς. Είδα τον τίτλο και λέγεται ότι οφείλεται στον Βρετανό πρωθυπουργό, αν δεν κάνω λάθος. Τώρα, δεν μπορώ να κρίνω πάνω σε αυτό. Δεν το ξέρω. Δεν είμαι ενημερωμένη οπότε δεν θα το απαντήσω”, απάντησε.

Ιδού και το σχετικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα