Survivor: Χαμός στους Διάσημους – Τσακωμοί, κλάματα και διπλή αποχώρηση

Διαβάζεται σε 3'
Survivor: Χαμός στους Διάσημους – Τσακωμοί, κλάματα και διπλή αποχώρηση
Facebook / Survivor Greece

Στο κόκκινο οι εντάσεις στους Διάσημους, με το Survivor της Τετάρτης να είναι ιδιαίτερα επεισοδιακό, επιφυλάσσοντας μάλιστα δύο αποχωρήσεις. Ποιοι επιστρέφουν Ελλάδα.

Τσακωμούς, κλάματα μέχρι και… βρισιές είχε το Survivor της Τετάρτης, στο τέλος του οποίου γράφτηκε και ο επίλογος για δύο παίκτες που αποχώρησαν και πλέον ετοιμάζουν τις αποσκευές τους για Ελλάδα.

Η κατάσταση στους κόκκινους έχει ξεφύγει, με τις εσωτερικές τριβές να παίρνουν ακόμα μεγαλύτερη έκταση και μάλιστα να οδηγούν σε οικειοθελή αποχώρηση παίκτη, που φαίνεται πως έφτασε στα όριά του.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βολικάκης ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, εξαιτίας του αρνητικού κλίματος των τελευταίων ημερών στην ομάδα των Διασήμων. “Πραγματικά θέλω να αποχωρήσω γιατί προέχει η ψυχική μου υγεία” υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πια παίκτης του Survivor.

Φαίνεται πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε ο τσακωμός που είχε στη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας με τη Μαρία Αντωνά και έγινε η σταγόνα που ξεχείλισε το παιχνίδι. Αφορμή για τον τσακωμό τους ήταν η επιλογή των υποψηφίων, με τον ίδιο να απευθύνεται στη Μαρία, λέγοντας “Να τελειώσω; Να τελειώσω, Μαράκι μου;” και την ίδια να του απαντά σε έντονο ύφος: “Τι να τελειώσεις ρε μαλ…α; Τώρα με δουλεύεις;”

“Είπα εγώ να βγει ο Σάββας υποψήφιος; Είσαι καλά; Είπα εγώ αυτό το πράγμα; Αλήθεια τώρα; Επειδή κάθομαι και σε ακούω να φωνάζεις; Όχι να βγω και από πάνω, τώρα, σε παρακαλώ! Και προσωπικά εγώ σε σένα, Χρήστο, έχω φερθεί με τον καλύτερο τρόπο ρε φίλε! Ντροπή σου”, πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά και έφυγε.

Η δεύτερη αποχώρηση μετά τον στίβο μάχης

Στη συνέχεια, οι Διάσημοι πήραν τη νίκη στο νέο αγώνισμα επάθλου για να οδηγηθούν μαζί με τους Μαχητές στην δοκιμασία αποχώρησης. Εκεί θα έπρεπε να αποχωρήσει ένας εκ των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση. Ο λόγος για την Όλγα Πηλιάκη, την Κρίστη Καθαργιά, την Δώρα Νικολή και την Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Η Όλγα Πηλιάκη έκοψε πρώτη το νήμα και κέρδισε πρώτη την παραμονή στο Survivor. Ύστερα από τις συνεχείς αναμετρήσεις ανάμεσα στις τρεις υπόλοιπες παίκτριες, η Κρίστη Καθαργιά ήταν εκείνη που απέσπασε τις λιγότερες νίκες με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έμοιαζε απαρηγόρητη για την αποχώρηση της φίλης της, ξεσπώντας σε κλάματα. “Είμαι χαρούμενη για όλο αυτό το δώρο που έλαβα και θα το κρατήσω σαν μια πολύ γλυκιά ανάμνηση”, είπε η Κρίστη Καθαργιά πριν αποχωρήσει από το Survivor.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα