Survivor: Ο καβγάς Σταυρούλας – Φάνη, η Πέγκυ Ζήνα και η παίκτρια που αποχώρησε

Διαβάζεται σε 3'
Survivor 2024
Survivor 2024 ΣΚΑΙ

Ένταση στο Survivor ανάμεσα στην Σταυρούλα, τον Φάνη και τον Τζέιμς. Τι συνέβη και ποιοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας. Ανατροπή στην αποχώρηση μετά τη Μονομαχία.

Με μία μονομαχία μεταξύ φίλων και μια αποχώρηση ακόμα ολοκληρώθηκε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, το οποίο ήταν γεμάτο εντάσεις αλλά και συγκινήσεις.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στους στίβους μάχης, διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο τόσο οι Κόκκινοι όσο και οι Μπλε επιζητούν με μεγάλη λαχτάρα.

Survivor: Ο καβγάς Σταυρούλας – Φάνη

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν έλειψαν οι εντάσεις, με την Σταυρούλα και τον Τζέιμς να έρχονται σε ρήξη με τον Φάνη.

Συγκεκριμένα, ο Φάνης προσπάθησε να τονίσει τα λάθη της Μπλε ομάδας, εξοργίζοντας τον Τζέιμς που του είπε: “Μου λες να παίξουμε μόνο με την Σταυρούλα; Μα με έχετε τρελάνει ρε μαλ…! Με έχετε τρελάνει! Δηλαδή αυτό που κράζουμε θα κάνουμε ρε;”.

“Ρε γιατί φωνάζεις;” δήλωσε ο Φάνης Μπολέτσης, για να πάρει την απάντηση “γιατί με έχετε τρελάνει ρε Φάνη”. “Μπορείς να μην φωνάζεις; Ότι θες, θα το λύσουμε ήρεμα” είπε ξανά ο Φάνης.

Η Σταυρούλα ξέσπασε κατά του Φάνη, επίσης, λέγοντας: “Να χαλαρώσεις εσύ, Φάνη! Φάνη, μη μου μιλάς αυτή τη στιγμή! Δεν θα ανεχόμαστε συνέχεια όλοι εμείς εσένα”.

Survivor: Ποιοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας

Στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία κατάφεραν τελικά να κερδίσουν οι Κόκκινοι, οι οποίοι διάβασαν μηνύματα από φίλους και συγκινήθηκαν ιδιαίτερα.

Ανάμεσά τους και η Πέγκυ Ζήνα που έστειλε μήνυμα στην Κατερίνα Δαλάκα, αποκαλώντας την “δεύτερη οικογένεια”.

Survivor: Ποια παίκτρια αποχώρηση

Στη Μονομαχία, η Ιωάννα αντιμετώπισε την Άιρα στον δεύτερο γύρο και τελικά αποχώρησε από το Survivor.

Οι δύο γυναίκες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι που η Άιρα κατάφερε να κάνει το 4-2. Νωρίτερα είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στο Survivor η Σταυρούλα και η Χρύσα με την πρώτη να επιλέγει έναν πιο εύκολο και γρήγορο στόχο θέλοντας όπως είπε, να διευκολύνει και την άλλη παίκτρια της ομάδας της.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έζησα αυτό το ταξίδι. Θέλω να πω σε όλα τα παιδιά ότι πραγματικά δεν έχουν σημασία τα έπαθλα ή η νίκη, ούτε ο προορισμός μας, σημασία έχει το ταξίδι. Στη ζωή μας καθημερινά θα έχουμε πολλά εμπόδια όπως κι εδώ, σημασία έχει ότι καταφέρνουμε να τα ξεπερνάμε. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά δύναμη, υπομονή ψυχική και σωματική, και εύχομαι να δω τους καλύτερους στον τελικό», με αυτά τα λόγια η Ιωάννα Τζαβέλα συγκινημένη αποχαιρέτησε τους υπόλοιπους παίκτες και το Survivor.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα