Survivor: Ο νέος κύκλος έρχεται με “παλιά συνταγή” και χρηματικές ποινές

Διαβάζεται σε 2'
lianos
Γιώργος Λιανός Instagram@giorgoslianoss

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πρεμιέρα του νέου κύκλου Survivor, το οποίο επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ ανανεωμένο και με αλλαγές που δεν έχουμε ξαναδεί.

Σε ρυθμούς Survivor κινείται ο ΣΚΑΪ και οι τηλεθεατές του ριάλιτ επιβίωσης, καθώς ξεκίνησαν μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα του νέου κύκλου, ο οποίος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στις πρώτες ημέρες του 2024.

Το trailer του νέου κύκλου ήδη προβάλλεται, με τον Γιώργο Λιανό να αναλαμβάνει και φέτος τον ρόλο της παρουσίασης και με αφορμή τον μεγάλο όγκο συμμετοχής που “έριξε τα συστήματα”, ο παρουσιαστής τόνισε πως και λόγω του Survivor All Starυπάρχει μία δίψα, μία αγάπη για τον κόσμο για να δούμε και πάλι ομάδα ‘Μαχητών‘”.

Ο Γιώργος Λιανός επιβεβαίωσε πως έχουν γίνει επαφές με πρώην παίκτες του ριάλιτι, ωστόσο δεν επιβεβαίωσε αν θα δούμε κάποιον από αυτούς και στον νέο κύκλο.

Αποκάλυψε ωστόσο πως για πρώτη φορά φέτος θα δούμε και μία σημαντική αλλαγή, μετά και τα περιστατικά παραβίασης κανονισμών και προβλημάτων με κλοπές που παρατηρήθηκαν στον τελευταίο κύκλο, καθώς όπως είπε, θα υπάρχουν χρηματικές ποινές στους παίκτες.

“Ελπίζω να μη με μισήσουν οι παίκτες που θα το πω αυτό, αλλά νομίζω είναι το σωστό. Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα αντίστοιχα προγράμματα άλλων σταθμών, σου ρίχνει μία αστρόσκονη, μπορεί να σου κάνει αρκετά καλά πράγματα και είναι μια εμπειρία που θα θυμάσαι για όλη σου τη ζωή. Θεωρώ ότι και οι παίκτες που μπαίνουν μέσα πρέπει να δείχνουν έναν αντίστοιχο σεβασμό στους κανόνες του παιχνιδιού“, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Κλείνοντας, ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε ότι τόσο στο επίπεδο των παικτών όσο και των κανόνων του παιχνιδιού, θα δούμε πολλές εκπλήξεις.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα