Survivor: Ο Πάνος απολογείται για το θάψιμο Σπαλιάρα στον Μπο

Survivor: Ο Πάνος απολογείται για το θάψιμο Σπαλιάρα στον Μπο

Μπορεί να αποχώρησε από το παιχνίδι, ωστόσο ο μάνατζερ ράγκμπι συνεχίζει να τροφοδοτεί τους φανατικούς τηλεθεατές με ίντριγκες

Το βράδυ της Πέμπτης, άλλος ένας παίκτης από την ομάδα των Μαχητών αποχώρησε από το Survivor. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Πάνο, τον μάνατζερ ράγκμπι, που έλαβε και τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Σε μια από τις πρώτες του αναρτήσεις στο facebook έσπευσε να δικαιολογήσει το “θάψιμο” στον Γιάννη Σπαλιάρα την τελευταία ημέρα του στο παιχνίδι.

Ένα γεγονός για το οποίο βούιξαν τα social media έπειτα από ένα στιγμιότυπο που έπιασαν οι κάμερες του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Ο Πάνος έπαιζε με αντίπαλο τον Μπο και τα μικρόφωνα “συνέλαβαν” μια συζήτηση για τον Γιάννη Σπαλιάρα που έβγαλε “εκτός εαυτού” το τηλεοπτικό κοινό.

Αρχικά ο παίκτης των μαχητών ανέφερε πόσο πολύ συμπαθεί τον ράπερ και υπερτόνισε πόσο εντυπωσιάστηκε από το χαρακτήρα του, πόσο “κουλ” είναι, όπως είπε χαρακτηριστικά. Στο σημείο εκείνο, ο Μπο γύρισε την κουβέντα στον Σπαλιάρα λέγοντας. “O μόνος που με έχει βγάλει έξω από τα νερά μου είναι ο Γιάννης. Ο μόνος!”. Ο Πάνος, αντί να υπερασπιστεί το συμπαίκτη του συμφώνησε και πρόσθεσε: “Γίνεται να 41 χρόνων να συμπεριφέρεσαι έτσι;”.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού είχε ολοκληρωθεί το αγώνισμα, μπροστά σε όλους, δήλωνε πόσο θετική είναι η προσθήκη Σπαλιάρα στην ομάδα των μαχητών. “Είναι τιμή μου και καμάρι μου που φοράει τη μπλούζα μου. Ο Γιάννης είναι ένα παιδί το οποίο έχει έρθει με θετική ενέργεια. Εύχομαι να παραμείνω στο παιχνίδι και να ζήσουμε τέτοιες στιγμές μαζί όλοι”.

Στην ανάρτησή του λοιπόν στο facebook, σε ένα προφίλ που όπως όλα δείχνουν είναι το προσωπικό του, σχολιάζει πως “όταν είσαι μαχητής και βλέπεις το τέλος να έρχεται πρέπει να έχεις τη δύναμη και το θάρρος να είσαι ένα βήμα μπροστά από την αντίληψη των άλλων”. Όπως άφησε να εννοηθεί, όλο το παραπάνω σκηνικό ήταν προσχεδιασμένο για να βοηθήσει την ομάδα.

Στη συνέχεια και αφού ισχυρίστηκε πως γνώριζε πολύ καλά πως όσα έλεγε καταγράφονταν, τόνισε ότι έκανε όσα έκανε, για να τονώσει το ηθικό της ομάδας και να αποσπάσει την προσοχή του κοινού όπως είπε από την κακή απόδοση των παικτών. Το αποτέλεσμα της στρατηγικής του ήταν να αποχωρήσει εκείνος και όπως σχολιάζει να καταλήξει ο Γιάννης (σ.σ. Σπαλιάρας) να είναι αυτός που πρέπει στα επόμενα παιχνίδια ασυλίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα