Survivor: Οι κουβέρτες που ‘πούλησαν’ οι Διάσημοι σε ντόπιους για ένα σάντουιτς

Survivor: Οι κουβέρτες που ‘πούλησαν’ οι Διάσημοι σε ντόπιους για ένα σάντουιτς

Παρά την αναμενόμενη αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου, οι εκπλήξεις κυριάρχησαν και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τον Σάκη Τανιμανίδη να αποκαλύπτει ότι οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιρναν φαγητό τους ντόπιους

Απρόσμενες είναι οι εξελίξεις στο Survivor με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης Σάκη Τανιμανίδη να θέτει στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού τους παίκτες προ των ευθυνών τους για το γεγονός ότι, κατά τη διαμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, “πούλησαν” αντικείμενα από τις σκηνές τους σε ντόπιους για να πάρουν φαγητό.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής έψεξε τους παίκτες των δύο ομάδων, διότι όπως τόνισε μία φορά οι “Μαχητές” και δύο οι “Διάσημοι” είχαν δώσει αντικείμενα από τις παραλίες τους με αντάλλαγμα τροφή.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έχει υποπέσει στην αντίληψή του το γεγονός, προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί και ότι όλοι πρέπει να παίζουν σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για “μια στιγμή αδυναμίας και υπερβολικής πείνας”, πρόσθεσε ότι ήταν “επικίνδυνο” και ανέφερε ότι αυτό που πήρε η ομάδα του ήταν απλά ένα σάντουιτς και ένα μικρό ψωμί.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δέχθηκε την απολογία των παικτών και τόνισε ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί αυτή η ενέργεια, θα υπάρξουν κυρώσεις.

Δείτε το απόσπασμα:

Το κοινό έδιωξε τον Χούτο

Το κοινό έστειλε στο σπίτι του τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο, ο οποίος φαινόταν από καιρό ότι είχε φθίνουσα πορεία στο παιχνίδι.

Ο Χούτος είχε διαφανεί από τα social media (ειδικά μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη) ότι δεν συγκεντρώνει την προτίμηση του κόσμου, με συνέπεια να λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους από μηνύματα και τηλεφωνήματα σε σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Κώστα Κοκκινάκη και τη Λάουρα Νάργιες που ήταν επίσης υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους “Διάσημους”.

Ουσιαστικά με την αποχώρηση του Λάμπρου, η κλίκα που αποκάλυψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου φαίνεται να έχει αποδεκατιστεί. Από τα πέντε μέλη της, στο παιχνίδι έχουν μείνει πλέον μόνο τρεις, με τη Λάουρα να φαίνεται ότι έχει προσεγγίσει περισσότερο τον Κοκκινάκηκαι την Ευρυδίκη να ψάχνει για νέα στρατηγική και… συμμαχίες.

Δείτε την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου:

Με την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του παιχνιδιού και από την Κυριακή οι δύο ομάδες θα βρίσκονται πλέον σε μία παραλία. Θα μένουν ωστόσο σε διαφορετικά παραπήγματα και θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στους αγώνες ως δύο διαφορετικές ομάδες, καθώς το παιχνίδι δεν γίνεται αμέσως απολύτως ατομικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα