Survivor: Όλοι οι Μαχητές στον ντάκο – Το καρφί του Ηλία για τη Δαλάκα

Survivor: Όλοι οι Μαχητές στον ντάκο – Το καρφί του Ηλία για τη Δαλάκα

Ο Νικόλας Αγόρου βγήκε από την κάλπη, ο Χάρης πρότεινε τον Ηλία και η Βιργινία τον Πάνο. Τα "μαχαίρια" βγήκαν ξανά στο συμβούλιο του νησιού

Ο Νικόλας, ο Ηλίας και ο Πάνος είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Στον αγώνα ασυλίας ο Χάρης κατάφερε να επικρατήσει απέναντι και των τριών αντιπάλων του και να πάρει την Ασυλία. Στις γυναίκες η Κατερίνα κατόπιν υποδείξεως του γιατρού δεν πήρε μέρος στον αγώνα. Έτσι η Βιργινία αγωνίστηκε απέναντι μόνο στη Μελίνα και πήρε τη δεύτερη Ασυλία.

Όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο  Συμβούλιο και  όπως αναμενόταν λόγω αριθμητικής υπεροχής αλλά και ομαδικής αλληλεγγύης,  οι τρεις Μαχητές ήταν οι τρεις υποψήφιοι. Ο Νικόλας βγήκε από την κάλπη, ο Χάρης πρότεινε τον Ηλία και η Βιργινία τον Πάνο.

Με το άκουσμα των υποψηφίων, ο Ηλίας παίρνει τον λόγο και τονίζει ότι ο Νικόλας και ο Πάνος είναι κατά τη γνώμη του εξαιρετικοί παίκτες.  «Δυστυχώς τις επόμενες λίγες ημέρες που απομένουν θα συνεχίσουν δύο, θα σπάσει για λίγο η παρέα. Αλλά όποιος και να μείνει εύχομαι στο τέλος ο νικητής να είναι από την ομάδα αυτή και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους» είπε.

Όταν τον ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης τι εννοεί με τους «αγωνιστικούς λόγους» ο Ηλίας απάντησε: «Είχα την ευκαιρία να υπάρξω και στη συμβίωση και στην παρέα με όλα τα παιδιά εκτός από την Κατερίνα. Δεν θέλω να προσβάλλω κάποιον, θα μιλήσω μόνο για τα δύο παιδιά που είναι δίπλα μου: Νομίζω ότι είναι τα πιο ειλικρινή παιδιά μέχρι τώρα που έχω συναναστραφεί εδώ πέρα. Νομίζω ότι αξίζουν να πάνε τελικό γιατί αυτό το παιχνίδι δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες. Δεν ήρθαμε εδώ για να αποδείξουμε μόνο πόσο καλοί αγωνιστικά είμαστε. Ήρθαμε να αποδείξουμε πόσο μπορούμε να συνυπάρχουμε σε μια ομάδα, πόσο θέλουμε να προσφέρουμε όταν δεν έχουμε, πόσο ικανοί είμαστε να επιβιώσουμε σε όλο αυτό που ζούμε. Νομίζω ότι αυτά τα παιδιά το αξίζουν περισσότερο από άλλους.»

Η Μελίνα θα απαντήσει στον Ηλία και θα τον “διορθώσει” καθώς η ίδια θεωρεί ότι ο Αγόρου είναι ένας παίκτης που έχει κάνει πολλά λάθη στη συμβίωση. Ο Ηλίας θα τον υπερασπιστεί και θα κοντραριστεί με την Μελίνα…

Στο σημερινό επεισόδιο θα ανακοινωθεί ποιος από τους τρεις θα αποχωρήσει. Επιπλέον, όπως φαίνεται στο τρέιλερ του παιχνιδιού, το σημερινό αγώνισμα προβλέπεται ιδιαίτερα απαιτητικό και οι παίκτες αγωνίζονται να περάσουν το στίβο με κλειστά μάτια:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα