Survivor: Παράτησε τον αγώνα κι αποχώρησε – Το άδοξο τέλος του Τζέιμς Καφετζή

Διαβάζεται σε 4'
Τζέιμς Καφετζής
Τζέιμς Καφετζής Instagram/@Survivor Greece

Ο Τζέιμς Καφετζής εγκατέλειψε στην μέση τη Μονομαχία του Survivor, δίνοντας τη νίκη στον αντίπαλό του. Η στιγμή που τα παρατάει, οι δηλώσεις στον Λιανό και η συγκίνηση στην αποχώρηση.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor το βράδυ της Πέμπτης (18/04) στον ΣΚΑΙ, με τις δύο ομάδες να ρίχνονται στη μάχη για την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας, λίγο πριν από την Μονομαχία.

Την τέταρτη ασυλία κέρδισαν οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να οδηγούνται στην κάλπη και τον Θοδωρή Τουρκογεώργο να αναδεικνύεται τέταρτος υποψήφιος, μαζί με τους Τζέιμς Καφετζή, Γιώργο Παπαχαραλάμπους και Χριστόφορο Ταξίδη.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζέιμς Καφετζής είχε ζητήσει από την ομάδα του να τον ψηφίσει, όπως και έγινε, καθώς ήθελε να έχει την ευκαιρία να επιλέξει εάν θα συνεχίσει το ταξίδι του Survivor ή εάν θα αποχωρήσει, λόγω του ναυαγίου του πατέρα του στον  Ειρηνικό Ωκεανό.

Τζέιμς Καφετζής: Η στιγμή που παρατάει τον αγώνα

Εύκολα κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν τη θέση τους ο Θοδωρής και ο Χριστόφορος, με τον Τζέιμς και τον Γιώργο να συνεχίζουν μέχρι την τελική μονομαχία.

Ενώ οι δύο παίκτες ήταν ισοπαλία, στους τελευταίους κρίκους ο Τζέιμς Καφετζής επέλεξε να παρατήσει τον αγώνα, να οδηγηθεί στον πάγκο της ομάδας και έτσι να δώσει την νίκη στον Γιώργο.

Ο παίκτης είχε πάρει την απόφασή του, πως θέλει να εγκαταλείψει το παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο, γι’ αυτό και έχασε επίτηδες.

 

Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor

Ο παίκτης, λοιπόν, αποφάσισε να εγκαταλείψει την αναμέτρηση, επιλέγοντας να αποχωρήσει. Στις δηλώσεις του στον Γιώργο Λιανό, αμέσως μετά τον αγώνα που παράτησε, είπε:

“Σκέφτηκα να καθυστερήσω λίγο την αναχώρησή μου, ώστε να μην φύγω οικειοθελώς. Γιατί αν κάτι μου έχει μάθει ο πατέρας μου, είναι το πόσο σημαντικά είναι τα ταξίδια. Έτσι και το Survivor είναι ένα μεγάλο ταξίδι, ένα ταξίδι που λίγοι μπορούν να κάνουν. Οπότε θεωρούσα εγωιστικό να φύγω νωρίτερα και να μην περιμένω δύο μέρες, ώστε να μην βγει ένα ακόμα παιδί στη Μονομαχία, να αποχωρήσει και να στερηθεί μία εβδομάδα σ’ αυτό το ταξίδι.

Μου είναι λίγο δύσκολο να αφήνω παιχνίδια. Στο τελευταίο, ενώ είχα την δυνατότητα να βάλω το πέμπτο, σηκώθηκα κι έφυγα για να μην μπω καν στον πειρασμό. Δυστυχώς, ενώ ήθελα φέτος να το πάω μέχρι τέλους, δεν μου το επέτρεψαν οι συγκυρίες. Η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα, oπότε δεν θα έβαζα ούτε τα χρήματα, ούτε το έπαθλο, ούτε την εμπειρία πάνω απ’ αυτό“.

Η πρόβλεψή του για την τετράδα του τελικού του Survivor

Κατά την αποχώρησή του, ο παίκτης έκανε μια πρόβλεψη για την τετράδα του τελικού, αναφέροντας πως περιμένει να δει τους: Γκιουλέκα, Σταυρούλα, Φάνη, Δαλάκα.

“Πιο κοντά είμαι με τον Γκιουλέκα και την Σταυρούλα, οπότε θα ήθελα έναν από τους δύο για νικητή” σημείωσε, ενώ κατέληξε: “Το διασκέδασα. Δεν περίμενα ότι σε ένα τόσο δύσκολο και με αντίξοες συνθήκες παιχνίδι, θα υπήρχαν στιγμές χαράς. Αυτή τη φορά φεύγω με μια πολύ γλυκιά γεύση από το Survivor” κατέληξε ο Τζέιμς Καφετζής.

Με τα λόγια του, συγκίνησε τους συμπαίκτες του και ειδικά την Σταυρούλα και τον Γκιουλέκα.

“Μπήκαμε μαζί με τον Τζέιμς, με το σκεπτικό όντως να περάσουμε καλά. Το ευχαριστηθήκαμε πολύ το παιχνίδι μαζί. Για μένα συνέβαλε στο να περάσω πολύ όμορφα φέτος. Και τον ευχαριστώ ανέφερε η Σταυρούλα.

Ο Γκιουλέκας, από την πλευρά του, είπε: “Βλέπω ένα βουνό μπροστά μου, για να είμαι ειλικρινής. Περίπου 70 μέρες που είναι μπροστά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, μοιάζουν άπλετος χρόνος. Όσο περνούσε ο καιρός και βλέπαμε ότι πλησιάζουμε προς τον Ιούνιο, σκεφτόμουν πάντα στον πληθυντικό, ότι είμαστε πιο κοντά στον τελικό. Τώρα πρέπει να βρω από μόνος μου το κίνητρο για να χαίρομαι που πλησιάζουμε στο τέλος. Είναι πολύ διαφορετικό“.

 

Στο τέλος, ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε συγκινημένος από το Survivor, σε κλίμα συγκίνησης και εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα