Survivor: “Πεδίο μάχης” το αγώνισμα επάθλου – Απίστευτη ένταση και προσβολές ανάμεσα σε Καραγκούνια και Κατσαούνη

Survivor: “Πεδίο μάχης” το αγώνισμα επάθλου – Απίστευτη ένταση και προσβολές ανάμεσα σε Καραγκούνια και Κατσαούνη
Survivor 5 Glomex

Αγώνισμα επάθλου φαγητού με απίστευτα νεύρα, βρισιές και εντάσεις. Η αντιαθλητική συμπεριφορά του Καραγκούνια και η σύγκρουση με τον Κατσαούνη.

Γεμάτο ένταση και συγκρούσεις ήταν το επεισόδιο του Survivor του Σαββάτου (09/04) με τους παίκτες των δυο ομάδων να μάχονται χθες για την κατάκτηση του επάθλου φαγητού.

Η Κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που αναδείχθηκε τελικά νικήτρια έπειτα από έναν σκληρό αγώνα, ωστόσο η ατμόσφαιρα για την ομάδα των Μπλε ήταν από την αρχή ηλεκτρισμένη, ιδιαίτερα μετά τον αγώνα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Γιάννη, όπου ο παίκτης παραπονέθηκε γιατί ο Τάκης Καραγκούνιας του πέταξε άμμο στο πρόσωπο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε θεωρώντας ότι αδικήθηκε και ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να επαναληφθεί ο αγώνας, κάτι που φυσικά δεν βρήκε σύμφωνους τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας με τον Γιώργο Κατσαούνη να επιτίθεται φραστικά στον μισθοφόρο.

Οι δυο παίκτες ήρθαν σε σύγκρουση ενώ αντάλλαξαν και βαρείς χαρακτηρισμούς με τον Τάκη Καραγκούνια να μην μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του και να επιτίθεται και στους συμπαίκτες του, οι οποίοι μάταια προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Η ένταση συνεχίστηκε και μπροστά στον Γιώργο Λιανό, με τον Γιώργο Κατσαούνη να απαριθμεί διάφορα περιστατικά αντιαθλητικής συμπεριφοράς κατά το παρελθόν από την πλευρά του Τάκη Καραγκούνια, τονίζοντας ότι δεν παίρνει πίσω τις βρισιές που είπε για εκείνον.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα