Survivor Spoiler: Ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor Facebook / @Survivor Greece

Στενεύει ο κλοιός για τους παίκτες του Survivor, οι οποίοι έχουν απομείνει πολύ λίγοι. Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο, σύμφωνα με τα spoilers.

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ τη Πέμπτης (09/06) στον ΣΚΑΙ, ενώ απόψε θα έχουμε μία ακόμη αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.

Στην αρχή του επεισοδίου θα δούμε τον Σπύρο Μαρτίκα να μοιράζεται στην κάμερα του Survivor τις σκέψεις του για την Βρισηίδα Ανδριώτου.

“Βρισηίδα μου τελειώνει αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ θεμιτό. Είμαστε και οι δύο υποψήφιοι, θα αλλάξουν όλα στις ζωές μας. Θα επιστρέψουμε στις ζωές μας. Δεν με νοιάζει αν θα μείνει ή αν θα φύγει η Βρισηίδα, πραγματικά”, θα πει ο παίκτης.

Στη συνέχεια, οι παίκτες των δύο ομάδων θα ριχτούν στη μάχη διεκδικώντας το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας.

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι παίκτες περιμένουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού, με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, να θέλουν τη Βρισηίδα Ανδριώτου να είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε πρόκειται για ανατροπή, καθώς θα περίμενε κανείς πως θα έφευγε είτε ο Γιώργος Ταλάντσεβ που βγήκε για πρώτη φορά υποψήφιος, είτε ο Σπύρος Μαρτίκος που είναι για 10η φορά στον “τάκο”.

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν, πάντως, πως η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε διάφορα ξεσπάσματα τις τελευταίες βδομάδες, που πιθανόν να κούρασαν.

Survivor: Δείτε το trailer της Πέμπτης (09/06)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα