Survivor Spoiler: Αποχωρεί απόψε ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης

Survivor Spoiler: Αποχωρεί απόψε ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης
Survivor All Star skai tv

Μεγάλη έκπληξη στο Survivor All Star στο επεισόδιο της Πέμπτης. Αυτός ο παίκτης εγκαταλείπει οριστικά τον Άγιο Δομίνικο.

Με ένα νέο επεισόδιο, γεμάτο εντάσεις, επιστρέφει το Survivor All Star την Πέμπτη (1/6), μέσα από την συχνότητα ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα παλέψουν για τη νίκη στο αποψινό αγώνισμα, διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Γονείς, σύντροφοι, παιδιά αλλά και αδέρφια των παικτών έκαναν το μακρινό ταξίδι μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να τους δουν από κοντά!

Η ομάδα που θα κερδίσει δύο αγώνες επικοινωνίας θα έχει την ευκαιρία να γευματίσει μαζί με τους δικούς της ανθρώπους!

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά με τους αγαπημένους τους, να τους πάρουν μια αγκαλιά, να τους πουν δυο λόγια κάτι που δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση αφού επιτέλους ύστερα από 5 μήνες βρίσκονται και πάλι κοντά τους!

Συγκεκριμένα, στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται: Ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η μαμά του Κωνσταντίνου Βασάλου, η κόρη του Τάκη Καραγκούνια, ο αδερφός της Στέλλας, η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, οι μητέρες των Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και Γιώργου Ασημακόπουλου, ο μπαμπάς της Μελίνας Μεταξά, ο αδερφός του Νίκου Μπάρτζη και ο πατέρας της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Survivor: Διακόπτεται ο αποψινός αγώνας – Στον “αέρα” το έπαθλο

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ο Καραγκούνιας χάνει σε έναν αγώνα, και μέσα στα νεύρα του κλωτσά με δύναμη έναν από τους κάδους που έχουν οι παίκτες για να ξεπλένουν τις λάσπες. Το αποτέλεσμα είναι να τραυματιστεί.

Η Μπλε ομάδα κατηγορεί τον Τάκη πως το έκανε σκοπίμως ώστε να βγει από τον αγώνα και αρνούνται να παίξουν αν δεν επιβληθεί πέναλτι στους Κόκκινους.

Από την πλευρά τους οι Κόκκινοι αρνούνται να συνεχίσουν καθώς νιώθουν προσβεβλημένοι. Έτσι ο αγώνας διακόπτεται οριστικά και επικρατεί πραγματικό χάος.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά. Ένας εκ των τριών παικτών θα αποχωρήσει στο νέο Συμβούλιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ένας έντονος χαρακτήρας που δημιούργησε αρκετούς τσακωμούς κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor: Δείτε το trailer της Πέμπτης (1/6)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα