Survivor Spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης

Survivor Spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης
Στέλιος Χανταμπάκης Glomex

"Βόμβα" στο Survivor All Star με τις πληροφορίες που θέλουν τον Στέλιο Χανταμπάκη να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι. Τι έχει συμβεί, όλο το παρασκήνιο.

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star που επιστρέφει απόψε, Τετάρτη (03/05), με νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δύο αγώνες ασυλίας και έχουν αναδειχθεί τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση: ο Στέλιος Χανταμπάκης από τους Κόκκινους, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου από τους Μπλε.

Στο σημερινό επεισόδιο οι δύο ομάδες θα “ριχτούν” στη μάχη για μία ακόμη ασυλία, από την οποία θα προκύψουν νέοι υποψήφιοι, ωστόσο, πριν από αυτό, θα έχουμε μία πολύ σημαντική εξέλιξη.

Survivor Spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο Στέλιος Χανταμπάκης θα ανακοινώσει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor All Star.

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα, ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης δήλωσε στην εκπομπή “Πρωινό μας” πως απόψε θα συμβεί άτι που δεν περιμένουμε.

Θα υπάρξει σήμερα στο συμβούλιο, πριν από την ψηφοφορία, μία μεγάλη ανατροπή. Δεν έχει σημασία τι θα γίνει. Ο τρόπος όμως που φτάσαμε σε αυτό που θα δούμε… Είναι τόσο κακό όλο αυτό, τόσο κακό!” είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να διευκρινίσει τι.

Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος είπε κατά το ρεπορτάζ του πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν έχουν ιδέα για το τι ριάλιτι στήθηκε στις πλάτες τους από τους Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Κωνσταντίνο Βασάλο. Αυτοί οι δύο δεν ξέρουν τίποτα, δεν τους έχουν πει τίποτα”.

Ενδέχεται, λοιπόν, η οικειοθελής αποχώρησή του να έχει να κάνει με αυτές τις πληροφορίες.

Survivor: Τι έχει συμβεί με τον Στέλιο Χανταμπάκη

Εκτός από τα αγωνιστικά κομμάτια του Survivor, οι παίκτες έχουν να λύσουν και άλλα θέματα μεταξύ τους, τα οποία δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα ή αν αφορούν ένα καλά στημένο παιχνίδι στρατηγικής μέσα στο Survivor.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες, φαίνεται πως έχει στοχοποιηθεί ο Στέλιος Χανταμπάκης, καθώς ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αλλά και η Μελίνα Μεταξά, έχουν δηλώσει πως ο παίκτης μεταφέρει πληροφορίες από την μία ομάδα στην άλλη και μοιράζεται τις προσωπικές εξομολογήσεις παικτών με άλλους.

“Ο Στέλιος είναι διπλωμάτης και το έχω ξαναπεί αυτό και έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες από παίκτη σε παίκτη. Με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι και οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά και δείχνει πολλά γιατί χώρια από το ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι και ένα κριτήριο για το εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι. Για ποιον λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Δεν υπάρχει λόγος. Το θεωρώ ανήθικο αυτό. Σου λέω κάτι και μέσα στο δεκάλεπτο πας να πιάσεις τον άλλο να του το πεις; Δεν θα ήθελα ούτε την εξομολόγηση να αναφέρω ούτε τον άνθρωπο που τον αφορά. Το θεωρώ άκομψο και χυδαίο. Δεν το θεωρώ ηθικά σωστό. Απλά καταλαβαίνω μερικοί άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα” είχε πει ο Βασάλος.

Με τη σειρά της η Μελίνα είχε αναφέρει: “Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Ο Στέλιος πήγε και ο είπε στον Βασάλο, παρόλα αυτά, άφησε η Σταυρούλα να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Αυτό με πείραξε πολύ γιατί εγώ έχω έναν άνθρωπο έξω. Η Σταυρούλα το έκανε επειδή φοβάται να μην εκτεθεί και μαθευτεί; Εδώ το ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα