Survivor Spoiler: Αποχώρηση “βόμβα” – Εκτός παιχνιδιού το μεγάλο φαβορί

Survivor Spoiler: Αποχώρηση “βόμβα” – Εκτός παιχνιδιού το μεγάλο φαβορί
Survivor All Star skai tv

Η μεγαλύτερη ανατροπή στο Survivor All Star. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Με ένα νέο, συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (20/06) το Survivor All Star στον ΣΚΑΪ και οι εξελίξεις αναμένονται πολλές.

Χθες, οι 8 παίκτες αγωνίστηκαν για την πρώτη ατομική ασυλία, με τον Σάκη Κατσούλη να την κερδίζει, ενώ πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος, μάλιστα, είναι τραυματίας.

Στο αποψινό επεισόδιο, βλέπουμε να βγαίνουν τα μαχαίρια ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη, με αλληλοκατηγορίες για το πώς συμπεριφέρονται στις κάμερες και τι εικόνα θέλουν να δείξουν στον κόσμο.

“Προσπαθεί να πείσει, με αυτά που λέει, ότι άλλα κάνω μπροστά και άλλα πίσω από την κάμερα, για να βγει εκείνος λάδι” λέει ο Μπάρτζης, με τον Μπόγδανο να σημειώνει: “Από την πρώτη μέρα είμαστε παρέα. Εσύ κλείνεις τις πόρτες, γιατί αυτό θέλεις να δείξεις προς τα έξω”.

Το παιχνίδι έχει γίνει πλέον ατομικό, καθώς οδεύουμε προς τον μεγάλο τελικό, και οι παίκτες φαίνεται πως λειτουργούν με βάση τη στρατηγική.

Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει την δεύτερη ατομική ασυλία

Οι παίκτες θα αναμετρηθούν στον στίβο μάχης για τη δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας, ενώ ένας σοβαρός τραυματισμός της Στέλλας Ανδρεάδη θα σοκάρει τους πάντες.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, την ασυλία θα κερδίσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Survivor Spoiler: Ποιος ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, το ζευγάρι του παιχνιδιού, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριλένα Ρουμελιώτη, μπαίνουν στο στόχαστρο των παικτών, οι οποίοι αναφέρουν ότι όχι μόνο έχουν ένα πλεονέκτημα προς τον κόσμο, αλλά παρατηρούν και βοήθεια του Σάκη προς τη Μαριαλένα στα αγωνίσματα.

Οι παίκτες θα ψηφίσουν έναν ακόμη για να βγει στον “τάκο”, ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, και αυτός θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Τετάρτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, από το Survivor αυτή την εβδομάδα, στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη, θα αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ένα από τα μεγαλύτερα φετινά φαβορί.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (20/06)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα