Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor All Star Instagram@survivorgreece

Με εκπλήξεις αλλά και εντάσεις επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής το Survivor All Star. Η ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ξανά στον “χορό” των αγωνισμάτων ασυλίας μπαίνουν στο επεισόδιο της Κυριακής (19/03) οι παίκτες του Survivor All Star, ορισμένοι εκ των οποίων φαίνεται πως έχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος “καρφώνει” την Εύη Σαλταφερίδου για τις επιλογές της αναφορικά με τους παίκτες που θα συνέφερε να αποχωρήσουν από το reality, μεταξύ των οποίων είναι και το δικό του όνομα, κάνοντας λόγο για “κωλοτούμπες”.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναφέρει πως κάποιοι από τους παίκτες των Μπλε, “σκέφτονται μόνο με παρέα και μέχρι πόσες εβδομάδες θα είναι στο παιχνίδι”.

Στον αγώνα ασυλίας οι παίκτες πέφτουν στη λάσπη και η αναμέτρηση ανάμεσα στην κόκκινη και μπλε ομάδα αναμένεται ιδιαίτερα σκληρή. Στο Συμβούλιο του νησιού μία νέα αντιπαράθεση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και στον Νίκο Μπάρτζη ξεκινά. Τι πυροδότησε τη μεταξύ τους κόντρα;

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Κόκκινοι και Μπλε επιστρέφουν στον στίβο μάχης, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Μπλε μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες επικρατούν των Κόκκινων, οι οποίοι και καλούνται να βρεθούν στο Συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Διάσημοι θα οδηγηθούν απόψε ως ηττημένοι στο Συμβούλιο του Νησιού και θα βρεθούν στην άβολη θέση να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πιο “αδύναμο” κρίκο στην ομάδα τους.

Η απόφαση θα είναι μάλλον δύσκολη, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρώτη υποψήφια για αυτή την εβδομάδα θα είναι η Νικολέττα Μαυρίδη.

Survivor All Star: Το trailer της Κυριακής (19/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα