Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε – Ποιοι κερδίζουν τον αγώνα

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε – Ποιοι κερδίζουν τον αγώνα
Survivor All Star skai tv

Αυτός ο παίκτης του Survivor All Star θα εγκαταλείψει οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Τετάρτης.

Με ένα νέο, ανατρεπτικό επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (17/05) το Survivor All Star, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Όπως βλέπουμε στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, οι δύο ομάδες θα παλέψουν στον στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού, με την ατμόσφαιρα να είναι ιδιαιτέρως ηλεκτρισμένη.

Ενώ οι παίκτες περιμένουν να εκκινήσει ο αγώνας, Τάκης Καραγκούνιας και Νίκος Μπάρτζης έρχονται σε τεράστια σύγκρουση, με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να τους ηρεμήσει.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι παίκτες περιμένουν με αγωνία να ακούσουν ποιος θα είναι αυτός που θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί και η ομάδα που κερδίζει τον αποψινό αγώνα

Αυτή την εβδομάδα έχουμε τρεις υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση. Τον Γιώργο Κορόμι, τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μελίνα Μεταξά.

Υπενθυμίζεται, πως πρώτος στον “τάκο” από τους Κόκκινους βγήκε ο Γιώργος Κορόμι, το βράδυ της Δευτέρας, ενώ μέσα από το δεύτερο Συμβούλιο αναδείχθηκαν υποψήφιοι ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά.

Ένας από αυτούς τους δυνατούς και ανταγωνιστικούς παίκτες θα εγκαταλείψει απόψε τον Άγιο Δομίνικο.

“Θα τρελαθώ αν αποχωρήσω, θέλω ο κόσμος να με στηρίξει”, δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας, στο άκουσμα της υποψηφιότητάς του.

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο παίκτης που θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο το βράδυ της Τετάρτης θα είναι ο Γιώργος Κορόμι. Όσον αφορά την ομάδα που κερδίζει απόψε, όλα δείχνουν πως νικητές θα αναδειχθούν οι Κόκκινοι.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης (17/05)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα