Survivor Spoiler: Εξέλιξη “βόμβα” – Ποιοι κατέφθασαν μόλις στον Άγιο Δομίνικο

Survivor Spoiler: Εξέλιξη “βόμβα” – Ποιοι κατέφθασαν μόλις στον Άγιο Δομίνικο
Survivor All Star skai tv

Η τεράστια έκπληξη που ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τους παίκτες του Survivor All Star.

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας (29/5), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν απόψε στον πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια του συναρπαστικού αγωνίσματος η ένταση θα είναι τεράστια, με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Μπόγδανο να πρωταγωνιστούν σε ένα απίστευτο…. σόου!

Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, η ηττημένη ομάδα θα βρεθεί στην κάλπη, με στόχο να αναδειχθεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Η κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες θα είναι μεγάλη.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας τις εβδομάδας στο Survivor είναι η Μπλε.

Η ομάδα κάνει το 1-0, φέρνοντας τους Κόκκινους σε τρομερά δύσκολη θέση στο Συμβούλιο του Νησιού.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας

Survivor Spoiler: Στον Άγιο Δομίνικο αγαπημένα πρόσωπα των παικτών

Το επόμενο σημαντικό σημείο του “Survivor All Star” είναι η στιγμή που το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, γεγονός που θα σημαίνει ότι πλησιάζει το τέλος και η ανακήρυξη του νικητή.

Πριν από αυτό, όμως, μία μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τις δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μια έκπληξη που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους παίκτες του “Survivor”.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του NEWS 24/7, αγαπημένα πρόσωπα των παικτών βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο, με στόχο να συναντηθούν με τους παίκτες.

Πιο αναλυτικά, οι συγγενείς των παικτών έφτασαν σήμερα στον Άγιο Δομίνικο. Σε ένα από τα επόμενα αγωνίσματα, οι δύο ομάδες θα “μονομαχήσουν” με έπαθλο την επαφή μαζί τους.

Συγκεκριμένα, οι νικητές -κατά πάσα πιθανότητα- του αγώνα της Πέμπτης, θα έχουν ως έπαθλο ένα δείπνο με τους συγγενείς τους, ενώ οι ηττημένοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους για 15 λεπτά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα