Survivor Spoiler: Κάνουν την ανατροπή και παίρνουν την ασυλία – Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος

Survivor Spoiler: Κάνουν την ανατροπή και παίρνουν την ασυλία – Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος
Survivor All Star ΣΚΑΙ

Στη μάχη για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας "ρίχνονται" οι δύο ομάδες του Survivor All Star, ενώ τα περιθώρια έχουν στενέψει. Ποιοι χάνουν και ποιον βγάζουν στον τάκο.

Συναρπαστικό αναμένεται το νέο επεισόδιο του Survivor All Star που επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (07/06) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου “άναψε” φωτιές στην Κόκκινη ομάδα, όπου έχουν μείνει μόλις τέσσερα άτομα. Στο χθεσινό συμβούλιο, στο οποίο υποψήφιος βγήκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος από τη Μπλε ομάδα, ο Βασάλος και η Μαριαλένα είχαν μια έντονη αντιπαράθεση σχετικά με τη φιλία τους και τον λόγο που η δεύτερη ψήφισε τον πρώτο.

“Δεν θέλω τέτοιους φίλους, φίλους που με κάνουν να πονώ” ακούγεται να τραγουδά στο trailer του νέου επεισοδίου ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ αναρωτιέται: “Πώς γίνεται να συγχωρέσεις έναν τέτοιο άνθρωπο;”.

Ο ίδιος λέει στην συμπαίκτριά του πως δεν είναι φίλοι πια, με τη Μαριαλένα να του απαντά: “Πάλι με προσβάλλεις, γιατί λες ότι φοβήθηκα να βγω υποψήφια. Ενώ θα μπορούσαμε να βγάλουμε όλοι τη Μελίνα”.

“Εγώ φταίω, γιατί είμαι συναισθηματικός, κακά τα ψέματα. Χθες έκλαψα τρεις φορές. Όπως λέει και η Νατάσσα Θεοδωρίδου “τραβάω λοιπόν μια κόκκινη γραμμή”” αναφέρει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Η ώρα για το αγώνισμα που θα κρίνει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας φτάνει. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και για τις δυο ομάδες, καθώς όποια χάσει θα οδηγηθεί σε ψηφοφορία και θα βγάλει άλλον έναν υποψήφιο.

Ο αγώνας κρίνεται στις λεπτομέρειες, οι Survivors δίνουν τα πάντα προκειμένου να προστατευτούν ενώ το έπαθλο που συνοδεύει την ασυλία, αποτελεί για εκείνους ένα έξτρα κίνητρο.

Την τρίτη ασυλία κερδίζουν τελικά οι Κόκκινοι, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις τέσσερις, ενώ οι Μπλε υπερτερούν σε αριθμό.

Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η ομάδα που χάνει βυθίζεται στην εσωστρέφεια και η ψηφοφορία μόνο εύκολη δε δείχνει. Στο Συμβούλιο ύστερα από καιρό, οι παίκτες αρχίζουν και σκέφτονται διαφορετικά. Οι στρατηγικές αλλαγές συμπεριφοράς και οι μετακινήσεις από παρέα σε παρέα αποκαλύπτονται.

Οι Μπλε οδηγούνται στην κάλπη και ψηφίζουν ως τρίτο υποψήφιος προς αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη.

Οι γραμμές της ψηφοφορίας του κοινού ανοίγουν, με υποψήφιους τους Κωνσταντίνο Βασάλο, Γιώργο Ασημακόπουλο και Νίκο Μπάρτζη, και σύντομα οι All Star Survivors θα μείνουν 9!

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης (07/06)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα