Survivor: Τέλος στη φιλία Βασάλου και Μαριαλένας – “Έκλαψα τρεις φορές”

Survivor: Τέλος στη φιλία Βασάλου και Μαριαλένας – “Έκλαψα τρεις φορές”

Αλλάζουν οι ισορροπίες στο Survivor All Star, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να έχουν παρεξηγηθεί μετά από την υποψηφιότητά του. Αγώνας για την τρίτη ασυλία. Δείτε το trailer τηςΤετάρτης (07/06).

Συναρπαστικό αναμένεται το νέο επεισόδιο του Survivor All Star που επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (07/06) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου “άναψε” φωτιές στην Κόκκινη ομάδα, όπου έχουν μείνει μόλις τέσσερα άτομα. Στο χθεσινό συμβούλιο, στο οποίο υποψήφιος βγήκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος από τη Μπλε ομάδα, ο Βασάλος και η Μαριαλένα είχαν μια έντονη αντιπαράθεση σχετικά με τη φιλία τους και τον λόγο που η δεύτερη ψήφισε τον πρώτο.

“Δεν θέλω τέτοιους φίλους, φίλους που με κάνουν να πονώ” ακούγεται να τραγουδά στο trailer του νέου επεισοδίου ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ αναρωτιέται: Πώς γίνεται να συγχωρέσεις έναν τέτοιο άνθρωπο;”.

Ο ίδιος λέει στην συμπαίκτριά του πως δεν είναι φίλοι πια, με τη Μαριαλένα να του απαντά: “Πάλι με προσβάλλεις, γιατί λες ότι φοβήθηκα να βγω υποψήφια. Ενώ θα μπορούσαμε να βγάλουμε όλοι τη Μελίνα”.

“Εγώ φταίω, γιατί είμαι συναισθηματικός, κακά τα ψέματα. Χθες έκλαψα τρεις φορές. Όπως λέει και η Νατάσσα Θεοδωρίδου “τραβάω λοιπόν μια κόκκινη γραμμή”” αναφέρει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες θα βάλουν τα δυνατά τους στον στίβο μάχης, διεκδικώντας την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει άλλον έναν παίκτη;

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης (07/06)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα