Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor All Star instagram @survivorgreece

Με μεγάλες εκπλήξεις επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής το Survivor All Star. Η ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (12/3) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αναμένεται πιο ανατρεπτικό από ποτέ.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ οι παίκτες ψάχνουν δυνάμεις για τη συνέχεια. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της πρώτης ασυλίας, το πάθος για τη νίκη θα είναι μεγάλο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στο trailer της Κυριακής, Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριος Πρίαμος έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση για ακόμη μια φορά.

Ο καθένας πετάει “βέλη” και κατηγορεί τον άλλον, με την τραγουδίστρια να υπαινίσσεται πράγματα για τον ανδρισμό όλων και τον Μάριο να την κατηγορεί ότι έχει πλάσει 7 διαφορετικές ιστορίες.

Στον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τεράστια “μάχη” για να παραμείνουν στο ριάλιτι, σε έναν άκρως ανταγωνιστικό και συναρπαστικό στίβο.

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Κόκκινοι και Μπλε επιστρέφουν στον στίβο μάχης, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Κόκκινοι επικρατούν των Μπλε, οι οποίοι καλούνται να βρεθούν στο Συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor Spoiler: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές θα οδηγηθούν απόψε ως ηττημένοι στο Συμβούλιο του Νησιού για την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor All Star: Το trailer της Κυριακής (12/3)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα