Survivor Spoiler: Σοκ με Μπάρτζη και Καραγκούνια στον αγώνα – Ποιοι κερδίζουν την ασυλία

Survivor Spoiler: Σοκ με Μπάρτζη και Καραγκούνια στον αγώνα – Ποιοι κερδίζουν την ασυλία
Survivor All Star skai tv

Το Survivor All Star επιστρέφει και η ένταση αναμένεται να είναι τεράστια. Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία.

Το Survivor All Star επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα στον νέο στίβο μάχης.

Η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια συνεχίζεται και μετά το “θερμό επεισόδιο” ανάμεσά τους στο επεισόδιο της Πέμπτης, η σχέση ανάμεσά τους είναι τεταμένη και πρόκειται να κορυφωθεί στο επεισόδιο της Τρίτης (23/5).

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Καραγκούνια κατηγορώντας τον ότι δημιουργεί εντάσεις στην ομάδα, με τον Βασάλο να υποστηρίζει πως η καλύτερη λύση είναι να μην του απαντάει κανείς σε τίποτα.

Στον αγώνα ασυλίας η κατάσταση θα ξεφύγει όταν ο Τάκης θα βρεθεί στον στίβο μάχης απέναντι στον Νίκο. Εκεί οι παίκτες θα έρθουν σώμα με σώμα, με τον μισθοφόρο να προσπαθεί με κάθε τρόπο να καθυστερήσει τον αντίπαλό του, όταν σε ένα εμπόδιο ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται να τραυματίζει τον Τάκη Καραγκούνια στο πόδι.

Η συνέχεια θα δοθεί στο Συμβούλιο του Νησιού, με τον Μπάρτζη να κατηγορεί τον Καραγκούνια πως βρίζει την οικογένεια και το σπίτι του και τον τελευταίο να αντιδράει έντονα και να υποστηρίζει πως όσα λέει ο συμπαίκτης του είναι ψέματα.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, τον αγώνα ασυλίας της Τρίτης χάνουν οι Μπλε, οι οποίοι θα οδηγηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (23/5)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα