Survivor: Ποιοι Έλληνες και Τούρκοι παίκτες πέρασαν στον ημιτελικό – Η αποχώρηση του εκρηκτικού Μπορά

Survivor: Ποιοι Έλληνες και Τούρκοι παίκτες πέρασαν στον ημιτελικό – Η αποχώρηση του εκρηκτικού Μπορά

Απόψε ο μεγάλος ημιτελικός - Ποιες είναι οι δύο τετράδες και ποιοι θεωρούνται τα φαβορί του τελικού.

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό βρίσκεται το Survivor 3 και έχουμε ήδη την ελληνική τετράδα που θα φτάσει μέχρι και τον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Από την αρχή του παιχνιδιού είχε ανακοινωθεί ότι στο φετινό Survivor, θα υπήρχαν δύο τελικοί και θα υπήρχε ένας Έλληνας νικητής και ένας Τούρκος.

Ως προς τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης, στο τελευταίο επεισόδιο -μετά από ένα επικό παιχνίδι, το δεύτερο για την ασυλία – ο Μπορά είναι ο τελευταίος τούρκος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 3.

Ο 34χρονος παίκτης τα έδωσε όλα με την ομάδα του, αλλά τελικά σε αγώνα μπαράζ, η λευκή ομάδα ηττήθηκε με 3-2 και έτσι ένας από τους τρεις Τούρκους της παρέας, θα αποχωρούσε από τον Άγιο Δομίνκο. Αυτός ήταν ο Μπορά όπως προέκυψε από την ψηφοφορία του κόσμου, κάτι που δεν άρεσε στον ίδιο. Πριν αποχωρήσει, ευχήθηκε να πάρει το μεγάλο έπαθλο η Σεντά.

Στο αγώνισμα ασυλίας, η Αφροδίτη έδωσε τη νίκη με 10-8 στην λευκή ομάδα, στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν σε μπαράζ, που θα κρινόταν στις τρεις νίκες. Εκεί το σκορ ήταν 2-2 και όλα θα κρίνονταν στον αγώνα όπου μετείχαν ως ομάδα η Κατερίνα Δαλάκα με τον Εμρέ και ο Μπορά με την Σεντά.

Κατερίνα και Εμρέ κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα, με τον Μπορά να ξεσπάει, σπάζοντας ότι έβρισκε μπροστά του στον στίβο μάχης. Η εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα, Σεντά, Εμρέ, Οκάι και Γιουσούφ να είναι οι τέσσερις Τούρκοι παίκτες που έφτασαν στα ημιτελικά.

Από την ελληνική πλευρά, οι παίκτες που πέρασαν στον ημιτελικό είναι οι Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα Βαμβακούση, Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς.

Ο μεγάλος τελικός

Τελευταία στιγμή ο Ατζούν πήρε την μεγάλη απόφαση να μην γίνει ούτε ο ελληνικός ημιτελικός επί ελληνικού εδάφους και οι 8 παίκτες που έχουν φτάσει ως το τέλος βρίσκονται ήδη στο Μπόντρουμ της Τουρκίας

Οι παίκτες που θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό θα βγουν από το αγώνισμα που θα προβληθεί απόψε. Από την Ελλάδα δεδομένη θέση στον τελικό έχει η Κατερίνα Δαλάκα, καθώς ακόμα και αν δεν κερδίσει στο σημερινό αγώνισμα, εκτιμάται ότι θα βγει πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού.

Από την Τουρκία, όλα είναι ανοικτά καθώς και οι τέσσερις υποψήφιοι είναι πολύ δυνατοί. Η Σεντά ίσως επειδή είναι η μοναδική γυναίκα της παρέας να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, ενώ Γιουσιούφ μοιάζει φαβορί για να βγει πρώτος από την ψηφοφορία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα