Survivor: Τεράστια οργή για τον αποστάτη – Έρχεται Συμβούλιο “φωτιά”

Survivor: Τεράστια οργή για τον αποστάτη – Έρχεται Συμβούλιο “φωτιά”
Survivor All Star skai tv

Με ένταση επιστρέφει απόψε το βράδυ το Survivor All Star. Μεγάλη μάχη για την ασυλία. Δείτε το trailer της Δευτέρας.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (12/6) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις.

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, η ένταση θα είναι τεράστια, με τους παίκτες να είναι πραγματικά στα “μαχαίρια”.

Στο επίκεντρο των τσακωμών θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο… αποστάτης Βασάλος, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μαριαλένας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, θα παρακολουθήσουμε έναν έντονο αγώνα για τη δεύτερη ασυλία, όπου δεν θα λείψουν οι κόντρες. Στο Συμβούλιο, η ηττημένη ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor: Οι νικητές στον πρώτο αγώνα ασυλίας

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, κατέληξε με την Μπλε ομάδα νικήτρια, σε μια σκληρή μάχη σώμα με σώμα.

Οι παίκτες των Μαχητών πανηγύρισαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό καθώς η νίκη αυτή ήρθε μετά από αρκετές ήττες και μεταξύ άλλων κατάφεραν να απολαύσουν ένα μοναδικό έπαθλο, με το καραόκε να “κλέβει” τις εντυπώσεις.

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το βράδυ της Κυριακής (11/6) οι παίκτες των δύο ομάδων διεκδίκησαν με νύχια και με δόντια την πρώτη ασυλία.

Οι δύο ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να μην βρεθούν στη δύσκολη θέση της ψηφοφορίας αλλά και για να απολαύσουν το εντυπωσιακό έπαθλο που περίμενε τους νικητές.

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, οι Κόκκινοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, αφού οδηγήθηκαν στην κάλπη προκειμένου να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, η Μελίνα Μεταξά ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών της.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (12/6)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα