Survivor: Το ξέσπασμα της Ασημίνας για τον Τζέιμς – Οι 4 υποψηφιότητες

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Facebook / Survivor Greece

Εντάσεις ανάμεσα στους πάγκους και άγριος καυγάς μεταξύ Ασημίνας, Τζέιμς και Σταυρούλας.

Μπόλικη δράση είχε ο αγώνας ασυλίας της Τετάρτης (3/4) του Survivor, με εντάσεις ανάμεσα στους πάγκους και ένα φινάλε με ανατροπές

Πριν ξεκινήσει ο τελευταίος αγώνας ασυλίας, τον οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι, η Ασημίνα Χατζηανδρέου πήρε το λόγο και κατακεραύνωσε Τζέιμς και Σταυρούλα. «Πλέον έχει ξεχειλίσει το ποτήρι και κάποια πράγματα είναι περνάνε τις ηθικές μου αξίες σαν άνθρωπο. Δεν μπορώ πραγματικά άλλο, έχω δεχθεί πάρα πολλά υποτιμητικά σχόλια και βρισιές που δεν έχει καταγράψει η κάμερα».

 

«Αυτό όμως έγινε μέσα στο συμβούλιο και άμα θέλει η παραγωγή μπορεί να το πει. Το θέμα είναι ότι χαμογελάτε και είστε εριστικοί! Το ότι τα παιδιά με το παραμικρό κοροϊδεύουν το γνωρίζουμε όλοι και οι συμπαίκτες και οι φίλοι τους», συμπλήρωσε.

Οι δυο παίκτες της μπλε ομάδας δεν άφησαν τίποτα αναπάντητο, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να λέει ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχει καμία αξία ως άτομο και τον Τζέιμς Καφετζή να παραδέχεται ότι την έχει πει «ψυχοπαθή».

Τα αίματα ανάμεσα στους πάγκους “άναψαν” και κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο Σταμάτης παρακολουθώντας την προσπάθεια της Ασημίνας είπε: “πέσε”. Ο παίκτης εξήγησε στη συνέχεια ότι το μόνο που ήθελε ήταν μερικά δευτερόλεπτα για την ομάδα του, και ότι δεν θα χαιρόταν να δει την Ασημίνα να τραυματίζεται. Ωστόσο Δαλάκα και Αλέξης δεν το πήραν τόσο χαλαρά.

Η πρώτη υποψήφια είναι η Ιωάννα Τζαβέλα, μετά από ήττα των Κόκκινων στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας, η οποία όπως είπαν βγήκε για στρατηγικούς σκοπούς στον τάκο.

Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου που ουσιαστικά πήρε την θέση του Σταμάτη Ταλαδιανού, ο οποίος είχε ψηφιστεί από τους μπλε μετά την ήττα τους στην δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Οι Κόκκινοι χάνοντας την τρίτη ασυλία ψήφισαν την Άιρα Αντομαϊτίτε.

Η Μπλε ομάδα αποφάσισε, Να στείλει στη μονομαχία τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Το περίμενα» είπε η παίκτρια των Μπλε, σημειώνοντας πως είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα