Survivor trailer: Άγριες κόντρες – Φωνές στο Συμβούλιο

Survivor trailer: Άγριες κόντρες – Φωνές στο Συμβούλιο
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του νησιού του Survivor 4 youtube printscreen

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 περιλαμβάνει το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, το οποίο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Στο Συμβούλιο του νησιού θα υπάρξει μεγάλη ένταση.

Ένα γεμάτο εντάσεις επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας (7/6) στο Survivor 4, όπως μαρτυρά το τρέιλερ που δόθηκε πριν λίγο στη δημοσιότητα. Στο επίκεντρο η Ελένη Χαμπέρη, η οποία κατηγορείται από Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη για δολοπλοκίες.

“Πραγματικά είναι μία κοπέλα, η οποία τις τελευταίες 15 μέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον συνεχώς”, είπε ο Σάκης. Ενώ η Μαριαλένα τόνισε: “Δεν μπορώ να καταλάβω, τη μία έρχεται κράζει τους φίλους της σε μας και παράλληλα πάει στους φίλους της και κράζει εμάς. Όταν της τα λέμε και πρέπει να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί τον εαυτό της, κάνει πίσω και δεν μιλάει ποτέ. Και “δε θέλω εντάσεις, και δε θέλω τσακωμούς”.

Η Ελένη από την άλλη είπε με τη σειρά της: “Θεωρώ ότι όλα αυτά γίνονται εσκεμμένα. Προφανέστατα επειδή έχει στο μυαλό του ότι θέλει να είμαι η επόμενη υποψήφια, προετοιμάζει το έδαφος”.

Το αποψινό επεισόδιο περιλαμβάνει και το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, το οποίο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Στο Συμβούλιο του νησιού αναμένεται να δούμε εντάσεις και τσακωμούς.

Survivor 4: Το τρέιλερ της Δευτέρας (7/6)

Survivor Spoiler: Αυτός κερδίζει την αποψινή ασυλία

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός οι ασυλίες θα είναι επίσης τρεις, ενώ όποιος κερδίσει τις δύο από τις τρεις δεν μπορεί να βγει υποψήφιος. Μάλιστα, όποιος έχει ψηφιστεί στο πρώτο συμβούλιο μπορεί να ακυρώσει την υποψηφιότητά του για αποχώρηση αν κερδίσει τις δύο επόμενες ασυλίες.

Σύμφωνα με τα spoiler, ο Σάκης Κατσούλης κερδίζει την αποψινή ασυλία για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Σύμφωνα με όσα γράφονται, ο ποδοσφαιριστής θα υποδείξει ως δεύτερο υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον οποίο βρίσκεται σε διαρκή κόντρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα