Survivor Trailer: Εκτός εαυτού η Ασημίνα – “Θέλετε να με διώξετε;”

Survivor Trailer: Εκτός εαυτού η Ασημίνα – “Θέλετε να με διώξετε;”
Survivor Glomex

Στραβά πήρε την υποψηφιότητά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία ξεσπά εναντίον των παικτών του Survivor. Δείτε το trailer της Τετάρτης (15/06).

Εντάσεις αναμένονται στο νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (15/06) στον ΣΚΑΙ.

Μια μεγάλη κόντρα έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίοι πετάνε τα “βέλη” τους ο ένας στον άλλον, κατά τη διάρκεια των προσωπικών τους συνεντεύξεων – και όχι μόνο.

“Νομίζω ότι η χθεσινή μου ψηφοφορία ήταν ξεκάθαρα για να φύγω από το παιχνίδι. Ο Σπύρος έχει διώξει πάρα πολλούς και γιατί να μην διώξει και εμένα;”, αναφέρει η Ασημίνα, ενώ ο Σπύρος δηλώνει: Στέκεσαι φοβισμένη απέναντι στη γνώμη και τη δίκαιη κρίση του κόσμου. Γιατί; Νομίζεις ότι κάτι δεν έχεις κάνει σωστά;”.

Όπως βλέπουμε στο trailer, οι παίκτες θα αναμετρηθούν απόψε στο τρίτο και τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας, διεκδικώντας την ατομική ασυλία, η οποία θα τους προστατεύσει από το να ψηφιστούν.

Ωστόσο, από το συμβούλιο του νησιού δεν θα λείψουν οι εντάσεις, με την Ασημίνα να είναι έξαλλη και να ξεσπά εναντίον των παικτών του Survivor.

“Ρε συ Γιώργο, δεν γίνεται, γιατί κάθε φορά σε αυτό το συμβούλιο ακούγεται το όνομά μου και το πρόβλημά τους είμαι εγώ. Θέλετε να με διώξετε; Αν θέλει ο κόσμος θα με κρατήσει, χαλαρώστε”, αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ απευθυνόμενη στη Σταυρούλα που θέλει να πάρει τον λόγο, λέει: “Δεν είχες λόγο να πεταχτείς. Γιατί; Για να με μειώσεις; Υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό;”.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (15/06)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα