Survivor Trailer: Νέος καβγάς με Σοφιάννα και Τάκη – Απόψε η αποχώρηση

Survivor Trailer: Νέος καβγάς με Σοφιάννα και Τάκη – Απόψε η αποχώρηση
Survivor Glomex

Συνεχίζονται οι καβγάδες στους Κόκκινους του Survivor, μετά το χθεσινό "μακελειό". Μία μέρα νωρίτερα θα δούμε την αποχώρηση, λόγω της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί απόψε, Μεγάλη Τρίτη (19/04), στον ΣΚΑΙ, λόγω της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Μετά από τον χθεσινό άνευ προηγουμένου καβγά ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια, οι συγκρούσεις στην ομάδα των Κόκκινων συνεχίζονται.

Οι δύο παίκτες έρχονται εκ νέου σε ρήξη, ωστόσο, αυτή τη φορά μπαίνει μπροστά η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία παίρνει θέση και υπερασπίζεται τον ποδοσφαιριστή.

“Ποιος σε βρίζει; Δεν μπορείς να ανήκεις σε παρέα! Είσαι ακατάλληλος! Τι λες ρε υποκριτή άνθρωπε;”, ακούγεται να λέει στο trailer η Σοφιάννα Αβραμάκη στον Τάκη Καραγκούνια.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Survivor ρίχνονται στη μάχη, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού, ενώ στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, θα μάθουμε ποιος ή ποια θα αποχωρήσει (μία μέρα νωρίτερα από τη συνήθη διαδικασία).

Υπενθυμίζεται πως υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι: Γιώργος Κατσαούνης, Σοφιάννα Αβραμάκη, Άρης Σοϊλέδης και Τζο Μαριδάκη.

Survivor: Δείτε το trailer της Μεγάλης Τρίτης (19/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα