Survivor Trailer: Στο στόχαστρο το “ζευγάρι” – Ταξίδι στις Μπαχάμες και αποχώρηση

Survivor Trailer: Στο στόχαστρο το “ζευγάρι” – Ταξίδι στις Μπαχάμες και αποχώρηση
Survivor 4 Glomex

Νέες εκπλήξεις επιφυλάσσει στους παίκτες του "Survivor 4" ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Το μεικτό αγώνισμα, το έπαθλο - έκπληξη των νικητών και η αποχώρηση που θα ανατρέψει τα πάντα.

Καινούργιες ανατροπές έχουμε στο “Survivor 4”, καθώς στο νέο επεισόδιο της Κυριακής (13/06) θα παρακολουθήσουμε την αποχώρηση που δεν είδαμε την περασμένη Τετάρτη, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις.

Υπενθυμίζεται, ότι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Καρολίνα Καλύβα, η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι παίκτες, πάντως, σχολίασαν αρνητικά την κίνηση του Σάκη Κατσούλη στο συμβούλιο της προηγούμενης βδομάδας, όταν θέλησε να πάρει τη θέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και να βγει ο ίδιος υποψήφιος προς αποχώρηση, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να λέει χαρακτηριστικά:

“Στο συμβούλιο είδαμε πράγματα και θαύματα. Είδαμε τον Σάκη να δίνει πάλι ρεσιτάλ, show! Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας, νομίζουν ότι εμείς είμαστε οι χαζοί. Θεωρώ ότι το ζευγάρι ήταν συνεννοημένο για να παιχτεί ο συγκεκριμένος ρόλος. Η Μαριαλένα έκανε ότι δεν το ήξερα, ότι και καλά της ήρθε ουρανοκατέβατο. Γελάω”.

Όπως βλέπουμε στο νέο trailer του “Survivor 4”, την Κυριακή (13/06) θα έχουμε μεικτό αγώνισμα ασυλίας μαζί με τους Τούρκους παίκτες, ενώ οι νικητές θα ταξιδέψουν με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Ατζούν Ιλιτζαλί στις Μπαχάμες.

Ποια ομάδα θα νικήσει και ποια παίκτρια θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ;

Survivor 4: Δείτε το trailer της Κυριακής (13/06)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version