Survivor – Βρισηίδα: “Η Ευρυδίκη είναι κατευθυνόμενο playmobil” – Αντιδράσεις στο Twitter

Survivor – Βρισηίδα: “Η Ευρυδίκη είναι κατευθυνόμενο playmobil” – Αντιδράσεις στο Twitter
Βρισηίδα Ανδριώτου Glomex

Αντιδράσεις στο Twitter για τις δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου σχετικά με το Survivor All Star και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με την οποία είναι φίλες.

Στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (08/03) η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Πάνος Θεοδώρου, ώστε να σχολιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star.

“Μέχρι το Survivor που ήξερα εγώ, η στρατηγική ήταν πώς θα κάναμε σωστά τα ματσαρίσματα. Φέτος έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο και ασχολούμαστε με πράγματα εκτός παιχνιδιού. Στο δικό μας δεν γνωρίζονταν οι παίκτες, τώρα γνωρίζονται, οπότε ξέρουν τι συμβαίνει έξω”, ανέφερε αρχικά ο Πάνος Θεοδώρου.

Στη συνέχεια, η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς, λέγοντας:Ο Στάθης κάνει παρέα έξω με τον Σπύρο, αλλά όταν βρεθούμε δεν θα μας πουν τα προσωπικά τους. Είναι πολλά που δεν βλέπουμε στο Survivor”. “Εγώ θα ήθελα ο νικητής του All Star να είναι στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα, και τις δύο φορές που μπήκε στο παιχνίδι, ανέφερε σε άλλο σημείο.

Η πρώην παίκτρια, δήλωσε, επίσης: “Η παραγωγή και όλοι ασχολούνται κάθε φορά με κάτι που κάνει ένας παίκτης μέσα στην εβδομάδα. Αποκλείεται ο Σπύρος να έχει πει τα προσωπικά του Στάθη στην Ελευθερία. Εγώ θεωρώ ότι η Ελευθερία και η Ευρυδίκη είναι κατευθυνόμενα playmobil από την κλίκα της συμφοράς“.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Βρισηίδα σχολίασε τους τουιτεράδες λέγοντας: Το Twitter δεν αντιπροσωπεύει κάθε παίκτη. Πιο πολύ κράζουν, έχει πιο πολύ τρολ. Οι προσθήκες έβλεπαν πολύ Twitter και διάβαζαν μόνο hate”.

Αντιδράσεις στο Twitter για τις δηλώσεις της Βρισηίδας

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου στην εκπομπή, προκάλεσαν αντιδράσεις στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά τον χαρακτηρισμό “playmobil” προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, καθώς είναι φίλες. Επίσης, υπήρξαν αντιδράσεις για τα όσα είπε σχετικά με το Twitter.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα