Συγκινητική αποκάλυψη: Ο Μαυρίδης προσφέρει όσα κέρδισε στο Nomads σε παιδιά με καρκίνο

Συγκινητική αποκάλυψη: Ο Μαυρίδης προσφέρει όσα κέρδισε στο Nomads σε παιδιά με καρκίνο

Ο παίκτης αποκάλυψε τη μυστική συμφωνία με τον ΑΝΤ1, που τον έκανε να πει το ΝΑΙ στο reality, παρά τις αντιρρήσεις του για τέτοιου είδους παιχνίδια

Μια αποκάλυψη που άλλαξε εντελώς τα δεδομένα στο Nomads έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης στον μεγάλο τελικό. Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε πως δέχτηκε να πάει στις Φιλιππίνες μόνο και μόνο για να δοθεί ένα σημαντικό ποσό στην παιδογκολογική κλινική ΑΧΕΠΑ. Μάλιστα, όπως διευκρίνισε, η πρώτη του αντίδραση στην πρόταση του Γιάννη Λάτσιου ήταν αρνητική και δέχτηκε μόνο μετά από ειδική συμφωνία με τον σταθμό, ώστε ο ΑΝΤ1 να ανακαινίσει την πτέρυγα για τις χημειοθεραπείες.

Ο Γιώργος μίλησε για το θέμα στον τελικό, αφού πλέον η αποκάλυψη δεν επηρεάζει την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο Θεσσαλονικιός ανέφερε πως αντέδρασε αρνητικά στην πρόταση από την πρώτη στιγμή. “Για να είμαι ειλικρινής είπα κατ’ ευθείαν όχι” σχολίασε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αμοιβή που θα έπαιρναν όλοι οι συμμετέχοντες για τη συμμετοχή τους παιχνίδι. Όπως και στο Survivor, οι παίκτες αμείβονται με κάποιο ποσό ανά εβδομάδα, για όσο παραμένουν στο παιχνίδι. “Σκέφτηκα ότι μου έγινε μια πολύ καλή οικονομική πρόταση και σκεφτόμουν πως δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που κάποιος αμείβεται τόσο καλά για να συμμετέχει σε ένα τέτοιο παιχνίδι” ανέφερε στη συνέχεια. Όπως εξήγησε ζήτησε αντί αμοιβής, να γίνει η ανακαίνιση αυτή και τελικά το κατάφερε.

Έτσι, αποκαλύφθηκε πως ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον ΑΝΤ1. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό. Δεν είχε ανακοινωθεί για να μην επηρεάσει τις ψηφοφορίες εις βάρος των άλλων παικτών. Η συμφωνία όπως τονίζουν υπεύθυνοι του σταθμού στο News 24/7, ίσχυε είτε έμενε 1 εβδομάδα, είτε 3 μήνες, πως η ανακαίνιση θα γινόταν.

Δείτε τη συγκινητική αποκάλυψη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα