Τα Φιλαράκια: Το κρυμμένο αφιέρωμα που τρελαίνει το διαδίκτυο

Τα Φιλαράκια: Το κρυμμένο αφιέρωμα που τρελαίνει το διαδίκτυο

Γράψτε στο google search το όνομα του αγαπημένου σας ήρωα από τα Φιλαράκια και αυτό που θα δείτε είναι ένα υπέροχο μίνι tribute για την αγαπημένη μας σειρά που συμπληρώνει 25 χρόνια από την προβολή του πρώτου της επεισοδίου.

Φέτος τα Φιλαράκια γιορτάζουν 25 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας με το πρώτο επεισόδιό τους να παίζεται στην Ελλάδα την 1η Οκτωβρίου του 1995 από το STAR, ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα στο αμερικανικό NBC (22 Σεπτεμβρίου του 1994).

Συνολικά προβλήθηκαν 10 σεζόν και αύριο, 22 του μήνα, κλείνουν 25 χρόνια από τη μέρα που πρωτοσυστήθηκαν στο κοινό του πλανήτη, κάτι που από μόνο του αποτελεί ένα γεγονός-ορόσημο για τη σύγχρονη pop κουλτούρα.

Στο τέλος της χρονιάς, το show φεύγει από το Netflix και μετακομίζει στη νέα streaming πλατφόρμα HBO Max της Warner Media, ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο λαμβάνουν χώρα πολλαπλά events στη Νέα Υόρκη με τους υπεύθυνους της Warner Bros να ζωντανεύουν τα θρυλικά σκηνικά της σειράς.

Για την ακρίβεια η Warner έφτιαξε 30 ρέπλικες του πορτοκαλί καναπέ του Central Perk οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία στις ΗΠΑ αλλά και άλλες πόλεις του κόσμου καθώς και σε φεστιβάλ (πχ Toronto Film Festival) ενώ θα γίνουν και special προβολές.

warner

Με αφορμή λοιπόν την όλη επέτειο, η Google αποτίει τον δικό της μικρό φόρο τιμής δημιουργώντας ένα “διαδραστικό” δώρο για όλους μας.

Συγκεκριμένα, όταν ο χρήστης γράφει στη μηχανή αναζήτησης το όνομα του αγαπημένου του ήρωα από το “Friends”, ενεργοποιείται στα δεξιά της οθόνης του ένα μικρό βιογραφικό που συνοδεύεται από το κύριο χαρακτηριστικό του εν λόγω πρωταγωνιστή.

O κουβάς με το νερό και το σφουγγάρι ας πούμε, για την αγαπημένη ψυχαναγκαστική, Monica Geller.

Για τη Rachel Green έχουμε την επιλογή να κλικάρουμε πάνω στο avatar και να δούμε ένα tribute στο… “Rachel style haircut”.

NBC

Φυσικά, για την περίπτωση της Phoebe Buffay δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε στην οθόνη μας την μπαλάντα της Smelly Cat με τη Φοίβη να τραγουδά το άσμα ασμάτων.

Ακολουθεί ο μεγαλύτερος ερωτύλος σαβουροφάγος όλων των εποχών, ο υπέρτατος Joey Tribbiani:

Ο δε Chandler συνοδεύεται από την καρέκλα που έγινε trademark, αλλά και την κατοικίδια πάπια:

Και τέλος, έχουμε τον Ross Geller. Και πιστέψτε μας, το δικό του tribute από τη Google είναι το καλύτερο.

Μια δοκιμή θα σας πείσει. Απλά, κάντε “κλικ” πάνω στον καναπέ του Ρος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version