GNTM 2: Οι πρώτες δηλώσεις από τις νικήτριες Κάτια και Άννα Μαρία – “Νιώθουμε μοναδικές”

GNTM 2: Οι πρώτες δηλώσεις από τις νικήτριες Κάτια και Άννα Μαρία – “Νιώθουμε μοναδικές”
Caption / Glomex / Star

Οι δύο νικήτριες του GNTM 2 Κάτια και Άννα Μαρία μίλησαν στην κάμερα για το αποτέλεσμα του τελικού και για το πώς θα αξιοποιήσουν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ που θα μοιραστούν.

H Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο αναδείχθηκαν χρυσές νικήτριες στο δημοφιλές ριάλιτι μόδας GNTM 2, το οποίο έκλεισε χθες αυλαία. Ο μεγάλος τελικός  έκλεισε με ένα… ευτράπελο, δεδομένου ότι για το τελικό αποτέλεσμα δεν ελήφθη υπόψιν η ψήφος του τηλεοπτικού κοινού. Το γεγονός προκάλεσε έντονο σχολιασμό και οργή στα social media.

Οι δύο καλλονές, λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, μίλησαν στην κάμερα για την ανατροπή του τελικού και την ισοπαλία τους: «Νιώθουμε μοναδικές γιατί είμαστε δύο διαφορετικές κοπέλες οπότε η καθεμία έχει να δώσει κάτι ξεχωριστό» είπε η Άννα Μαρία με την Κάτια να συμφωνεί.

Οι δύο νικήτριες μίλησαν επίσης και για το πώς θα αξιοποιήσουν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ που θα μοιραστούν. Η Άννα Μαρία θέλει να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες και στη συνέχεια θα τα επενδύσει. Η Κάτια από την άλλη, θέλει να κάνει κάποιες σπουδές:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα