Τελικός Love Island: Οι νικητές των 50.000 ευρώ – “Βόμβα” από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τελικός Love Island: Οι νικητές των 50.000 ευρώ – “Βόμβα” από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Love Island - Ηλιάνα Παπαγεωργίου glomex - skai tv

Αυτό το ζευγάρι κέρδισε το "Love Island" και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Η απρόσμενη ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (5/11) ο τελικός του “Love Island” με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τα τέσσερα ζευγάρια βρέθηκαν στη δικαιοδοσία του κοινού, το οποίο καθόρισε ποιοι δύο θα έπαιρναν την πολυπόθητη νίκη.

Συγκεκριμένα, με μοναδικό εφόδιο των έρωτά τους, η Αναστασία και ο Γιώργος Γ., η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος Κ., η Μαρία και ο Αργύρης και η Νίκη και ο Φάνης έζησαν για μια τελευταία φορά τις δικές τους ιστορίες στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ.

Όταν έφτασε η στιγμή να κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την είσοδό της στο πλατό, τα δύο δημοφιλέστερα ζευγάρια αποχαιρέτησαν τα δύο υπόλοιπα και έφτασαν μία ανάσα από τη νίκη και το έπαθλο αξίας 50.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, ανάμεσα στα δύο ζευγάρια, η παρουσιάστρια του “Love Island” κλήθηκε να ανακοινώσει το ένα που θα αποχωρήσει από την Τενερίφη με 50.000 ευρώ.

Και αυτό το ζευγάρι ήταν η Μαρία και ο Αργύρης.

Λίγο μετά, η παρουσιάστρια έδωσε στους νικητές από έναν φάκελο. Μέσα στους φακέλους υπήρχε μια έκπληξη. Ένας από τους δύο νικητές θα είχε το δικαίωμα να μοιραστεί ή να κρατήσει το έπαθλο.

Η Μαρία είχε την απόφαση στα χέρια της. Όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη ρώτησε τι θα κάνει, εκείνη ήταν βέβαιη πως θέλει να μοιραστεί το έπαθλο με τον Αργύρη.

Έτσι, οι δυο τους μοιράζονται τα χρήματα και φεύγουν χαρούμενοι από την Τενερίφη, ελπίζοντας πως η αγάπη τους θα συνεχιστεί και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα