Τελικός MasterChef: Δεν ξανάγινε – Έτσι θα αναδειχθεί ο νικητής

Τελικός MasterChef: Δεν ξανάγινε – Έτσι θα αναδειχθεί ο νικητής
MasterChef star tv

Σκληρή "μονομαχία" για τους δύο φιναλίστ του MasterChef 7. Αναλυτικά, όσα θα δούμε στη σειρά των Τελικών.

Ένα βήμα μακριά από πριν την ανάδειξη του νικητή του φετινού MasterChef βρίσκεται το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ του MasterChef 2023 και διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Και οι δύο ήταν ξεκάθαροι από την αρχή και ο στόχος τους ήταν ένας, να βρεθούν στον μεγάλο Τελικό!

MasterChef: Οι δύο φιναλίστ του 7ου κύκλου

MasterChef: Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μαγειρικής πρόκειται να προβληθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Σημειώνεται ότι για ακόμη μια χρονιά, ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Η διαδικασία του μεγάλου τελικού θα περιλαμβάνει πολλές δοκιμασίες για τους δύο φιναλίστ. Μέσα από αυτές, οι παίκτες θα συγκεντρώσουν βαθμούς, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στην τελευταία αναμέτρηση. Πρώτη στάση η Κρήτη, στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας (05/06).

MasterChef: Το trailer της Δευτέρας (05/06)

Στο συναρπαστικό επεισόδιο της Δευτέρας 5 Ιουνίου ξεκινάει η πρώτη φάση του Τελικού. Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τους δύο μεγάλους φιναλίστ του MasterChef 2023, Μαρία Μπέη και Νίκο Τράκα.

Μαζί τους ο σπουδαίος Guest Chef, Amauri Bouhours, ανερχόμενο αστέρι της διεθνούς υψηλής γαστρονομίας και chef του βραβευμένου, με δύο αστέρια Michelin, εστιατορίου «Le Meurice Alain Ducasse» στο Παρίσι.

Η σπουδαία μαγειρική «μονομαχία» της Μαρίας και του Νίκου, αρχίζει από την Κρήτη, έναν τόπο με μοναδικό γαστρονομικό πλούτο και συγκεκριμένα από τον Άγιο Νικόλαο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα