Τελικός Survivor: Ποιος πρέπει να κερδίσει βάσει στατιστικών – Η αναλυτική κατάταξη της 5άδας

Τελικός Survivor: Ποιος πρέπει να κερδίσει βάσει στατιστικών – Η αναλυτική κατάταξη της 5άδας
Survivor All Star skai tv

Ποιος είναι ο παίκτης που αξίζει το έπαθλο του Survivor All Star, σύμφωνα με την αγωνιστική επίδοση.

Το Survivor φτάνει πολύ σύντομα στο τέλος του, με τους τηλεθεατές να περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, την Κυριακή 2 Ιουλίου ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς οι υποχρεώσεις του, όσον αφορά τα γυρίσματα του προγράμματος στον Άγιο Δομίνικο, θα έχουν ολοκληρωθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως περίπου μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή το επόμενο Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και η τετράδα του τελικού.

Ειδικότερα, από τη μέρα που θα φύγει ο Λιανός μέχρι και τη μέρα που οι τέσσερις φιναλίστ θα επιστρέψουν στη χώρα μας (δηλαδή για διάστημα μίας εβδομάδας), οι παίκτες θα μένουν σε σπίτι στον Άγιο Δομίνικο. Τα γυρίσματα θα έχουν ήδη τελειώσει και θα μπουν στο αεροπλάνο του γυρισμού δύο μέρες πριν τον Ημιτελικό.

Και έτσι ερχόμαστε στη μεγάλη ανακοίνωση.

Survivor All Star skai tv

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, ο Ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουλίου και ο μεγάλος Τελικός θα γίνει την Τρίτη 11 Ιουλίου. Και τα δύο events, θα λάβουν χώρα στο Γαλάτσι.

Survivor All Star: Ποιος παίκτης αξίζει το έπαθλο, βάσει των στατιστικών

Στην κορυφή της κατάταξης βλέπουμε να φιγουράρει με διαφορά στην πρώτη θέση ο Σάκης Κατσούλης, με ποσοστό νικών 74,1%. Ο παίκτης είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και θεωρείται έναν από τα μεγάλα φαβορί για το πολυπόθητο τρόπαιο.

Ο ίδιος βρίσκεται σε αυτή τη θέση από την αρχή του ριάλιτι, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να τον ξεπερνάει για πολύ λίγο, σε προηγούμενο σημείο του Survivor All Star.

Survivor 4 - Ο Σάκης Κατσούλης SKAI TV

Survivor All Star: Η αναλυτική κατάταξη της πεντάδας

statisztikaworld

Survivor Spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί ακόμα τους παίκτες του reality επιβίωσης να αγωνίζονται για τις πολυπόθητες ασυλίες που θα τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον Τελικό, τα γυρίσματα ωστόσο έχουν πραγματοποιηθεί ορισμένα 24ωρα νωρίτερα και η τελική τριάδα των παικτών είναι γεγονός.

Μαζί με την αποχώρηση της Σταυρούλας, στο παιχνίδι έχουν σημειωθεί άλλες δύο αποχωρήσεις, με τη Στέλλα Ανδρεάδου και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να αποτελούν και εκείνες παρελθόν.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7 ο Τελικός του Survivor All Star είναι… ανδρική υπόθεση, αφού οι τρεις που θα βρεθούν στην τελική φάση και θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα