Τελικός The Masked Singer: Χαμός με την αποκάλυψη του Μωρού – Δεν το βρήκε κανείς

Τελικός The Masked Singer: Χαμός με την αποκάλυψη του Μωρού – Δεν το βρήκε κανείς
Το Μωρό στο "The Masked Singer" ΣΚΑΙ

Το Μωρό προκάλεσε πανικό στον μεγάλο τελικό του "The Masked Singer" όταν αποκάλυψε την ταυτότητά του. Κανένας από τους κριτές δεν έκανε σωστή πρόβλεψη και έμειναν άφωνοι.

Ο μεγάλος τελικός του “The Masked Singer” πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (02/07) στον ΣΚΑΙ, με το Παγωτό, το Μωρό και τον Μινώταυρο να είναι οι τρεις φιναλίστ του πιο ευφάνταστο και μυστηριώδους show της ελληνικής τηλεόρασης.

Μετά από 11 επεισόδια, οι τρεις εντυπωσιακές Μάσκες κατάφεραν με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους να φτάσουν μέχρι το τέλος, ωστόσο, ο Μινώταυρος και το Μωρό προχώρησαν στην τελική μονομαχία.

Το Μωρό βρέθηκε δεύτερο στην κατάταξη και αποκάλυψε την προσωπικότητά του!

The Masked Singer: Τι είδαμε στον τελικό

Στον μεγάλο τελικό κάθε Μάσκα ερμήνευσε δύο νέα τραγούδια, ενώ παρακολουθήσαμε μια αναδρομή στο ταξίδι τους μέσα από αγαπημένες σκηνές και στιγμιότυπα.

Μάλιστα, προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάστηκαν όλες οι προσωπικότητες που τους έχουν χρεώσει με τις προβλέψεις τους οι Detectives. Με την ολοκλήρωση της δεύτερης εμφάνισής τους έγινε και το τελευταίο guessing του σόου.

Οι Μάσκες απάντησαν ειλικρινά στην ερώτηση του Σάκη Ρουβά εάν έχει ακουστεί το όνομά τους έστω και για μία φορά στις προβλέψεις των Νίκου Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνάς Οικονομάκου και Θοδωρή Μαραντίνη.

Το Μωρό δήλωσε πως οι Detectives δεν έχουν αναφέρει ποτέ το όνομά του!

The Masked Singer: Οι εμφανίσεις του Μωρού στον τελικό

The Masked Singer: Η αποκάλυψη του Μωρού στον τελικό

Μετά την πρώτη ψηφοφορία του κοινού, το Μωρό προχώρησε σε μια τελική μονομαχία μαζί με τον Μινώταυρο.

Έπειτα, ακολούθησε η δεύτερη ψηφοφορία του κοινού, μέσα από την οποία αναδείχθηκε μεγάλος νικητής ο Μινώταυρος και το Μωρό κλήθηκε να αποκαλύψει το πρόσωπό του.

Πίσω από το Μωρό κρυβόταν ο αγαπημένος τραγουδιστής Σαρμπέλ! Κανένας από τους τέσσερις κριτές δεν είχε κάνει σωστή πρόβλεψη, με αποτέλεσμα να μείνουν άφωνοι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα