Τελικός X-Factor: Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Άγγελου – Τον αποθέωσαν οι κριτές

Τελικός X-Factor: Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Άγγελου – Τον αποθέωσαν οι κριτές
Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Άγγελου στον τελικό - Τον αποθέωσαν οι κριτές glomex

Ένα σόου που άφησε τους πάντες έκπληκτους έδωσε ο Άγγελος κατά τη διάρκεια του τελικού του X-Factor, ερμηνεύοντας το Writing's on the Wall του Σαμ Σμιθ.

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση ήταν αυτή του Άγγελου το βράδυ της Κυριακής (10/07) στον τελικό του X-Factor. Ο νεαρός καλλιτέχνης ερμήνευσε το Writing’s on the Wall του Σαμ Σμιθ και άφησε άφωνους τους κριτές και το κοινό.

“Άγγελε είσαι σοκαριστικά καλός” επεσήμανε ο Χρήστος Μάστορας. “Δεν μου έχει ξανασυμβεί να ανατριχιάζω σε κάθε δευτερόλεπτο, σε κάθε συλλαβή. Ήρθες στο X-Factor και έφερες τόλμη και θάρρος. Έδωσες μια τρομερή αίγλη σε αυτό το σόου.

Σήμερα ήσουν συγκλονιστικός. Πάρα πολύ καλός και ερμηνευτικά και το στήσιμο. Σου πάνε πολύ αυτά τα κομμάτια και ο Σαμ Σμιθ δεν είναι εύκολος. Είναι από τους καλύτερους της εποχής μας” τόνισε ο Νίκος Μουρατίδης.

Από τη μεριά της η Μαρίζα Ρίζου υπογράμμισε “Τον κοιτούσα την ώρα που τραγουδούσε και είχα βαθιά πίστη ότι αυτό το παιδί θα κάνει πολλά πράγματα. Νιώθω τύχη που είμαι στη σκηνή μαζί του. Είσαι καταπληκτικός”.

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα