Θάνος από MasterChef: “Η Σπυριδούλα δεν ήθελε καν να σε βλέπει στον χώρο”

Θάνος από MasterChef: “Η Σπυριδούλα δεν ήθελε καν να σε βλέπει στον χώρο”
Θάνος Σπανός

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο παίκτης του MasteChef Θάνος Σπανός, που αποχώρησε πριν από μερικές μέρες από το παιχνίδι. Μίλησε για τη Σπυριδούλα, την Ασημίνα, αλλά και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Στα τελευταία επεισόδια του MasterChef, πριν από την προσωρινή διακοπή του για τις ημέρες του Πάσχα, ο Θάνος Σπανός ήταν ο παίκτης που είχε το χειρότερο πιάτο και που αποχώρησε από το σπίτι της εκπομπής μαγειρικής.

Λίγο πριν από την επιστροφή του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης, ο Θάνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” και μίλησε για όλα, ξεκαθαρίζοντας, μάλιστα, μερικά πράγματα για τους παίκτες του σπιτιού.

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πόσο νοικοκυρά είναι η Ασημίνα, στον περίεργο χαρακτήρα της Σπυριδούλας, αλλά και στο πόσο επηρέασαν τον Σταμάτη τα αρνητικά σχόλια που έμαθε από τους παίκτες που επέστρεψαν.

Ο Θάνος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και είπε χαρακτηριστικά:

“Ο Σταμάτης ήταν ο πρώτος που ρώτησε τι λένε έξω. Ο πρώτος που επέστρεψε στο σπίτι ήμουν εγώ και με ρώτησε τι λένε και του απάντησα «Είσαι λίγο κακός». Οι υπόλοιποι ερχόντουσαν μέσα στη βδομάδα στο δωμάτιο και με ρωτούσαν τι λένε, τι έχω ακούσει. Λίγο πολύ τα παιδιά, όμως, είχαν μια ιδέα. Τον τελευταίο καιρό ο Σταμάτης κλεινόταν λίγο στο δωμάτιο, φαινόταν ότι σκεφτόταν πράγματα.

Αποφάσισα να μείνω με την Ασημίνα, γιατί είχε ελεύθερα δωμάτια. Κάθε πρωί μου έστρωνε η Ασημίνα το κρεβάτι, είναι απίστευτη νοικοκυρά.

Αν έπρεπε να επιλέξω έναν για να κάνω για πάντα παρέα, θα έλεγα τον Γιώργο Ορφανό. Αντιθέτως, με τη Σπυριδούλα δεν θα κάναμε ποτέ παρέα. Η Σπυριδούλα είχε δηλώσει εξαρχής ότι είναι εγωίστρια και ζηλιάρα. Αυτό που είπε, αυτό είναι. Την έβλεπες ότι δεν ήθελε καν να σε βλέπει στον χώρο! Κάποιοι άνθρωποι βάζουν κάποιες ταμπέλες και το πάνε έτσι. Πιο κοντά ήταν με τον Πάνο, τον Σταμάτη και τον Τάσο”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του παρακάτω:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα