The Masked Singer: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του Τσολιά – Το πέτυχε η Οικονομάκου

The Masked Singer: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του Τσολιά  – Το πέτυχε η Οικονομάκου
Ο Τσολιάς του The Masked Singer ΣΚΑΙ/STUDIO FOTOGENIA

Ο Τσολιάς ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το The Masked Singer της Πέμπτης αποκαλύπτοντας την πραγματική του ταυτότητα. Άφωνοι οι κριτές.

Το “The Masked Singer” επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης (06/05) με το πέμπτο επεισόδιό του και αυτή τη φορά ήταν γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις.

Πολλές ήταν οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο φαντασμαγορικό show, με τους κριτές να εντυπωσιάζονται από τα performances και να προσπαθούν να μαντέψουν ποιος celebrity βρίσκεται πίσω από τις εντυπωσιακές μάσκες.

Στο πέμπτο επεισόδιο πραγματοποιήθηκε και μία νέα είσοδος και αυτή ανήκε στο Παπάκι, το οποίο ανέβηκε για πρώτη φορά στο stage ερμηνεύοντας το “Dancing Queen” και ο Σάκης Ρουβάς και οι τέσσερις κριτές, Θοδωρής Μαραντίνης, Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου το υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες.

The Masked Singer: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

The Masked Singer: Εκτός διαγωνισμού ο Τσολιάς

“Καταιγίδα” τραγούδησε στο πέμπτο επεισόδιο του show ο Τσολιάς, όμως ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία των κριτών και detectives και έτσι ήταν εκείνος που έπρεπε να αποχωρήσει και να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν και κάτω από την εντυπωσιακή μάσκα του Τσολιά βρισκόταν ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την Αθηνά Οικονομάκου να πανηγυρίζει αφού ήταν εκείνη που είχε μαντέψει πρώτη σωστά.

The Masked Singer: Η αποκάλυψη του Τσολιά

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα