The Voice: Η ανακοίνωση του Καπουτζίδη φέρνει την ανατροπή στα live

The Voice: Η ανακοίνωση του Καπουτζίδη φέρνει την ανατροπή στα live

Διαγωνιζόμενοι και coaches έχουν μια "δεύτερη ευκαιρία" που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικής σημασίας για την πορεία τους στο επιτυχημένο talent show. Τι αλλάζει στην επόμενη φάση.

Μία μεγάλη έκπληξη που μπορεί να φέρει την ανατροπή στην εξέλιξη του The Voice ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του talent show, Γιώργος Καπουτζίδης. Έχοντας διαμορφώσει την τελική οκτάδα με την οποία θα προχωρήσουν στα live (επτά παίχτες από την ομάδας του και έναν που “έκλεψαν” από τους αντιπάλους) οι τέσσερις coaches ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Μέχρι που έμαθαν ότι έχουν δικαίωμα να εμπλουτίσουν τις ομάδες τους με έναν επιπλέον παίχτη!

Λίγο πριν από τα live cross battles ο Γιώργος Καπουζτίδης αποκάλυψε μια μεγάλη έκπληξη στους Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Πάνο Μουζουράκη και Κωστή Μαραβέγια: «32 διαγωνιζόμενοι, 8 από κάθε ομάδα προκρίθηκαν στα cross battles. Σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού και πέρυσι και πρόπερσι ανανεώναμε το ραντεβού μας για τα live. Φέτος δεν θα το κάνουμε έτσι. Φέτος οι coaches έχουν το δικαίωμα να επαναφέρουν διαγωνιζόμενους από τα battles και τα knockouts που αισθάνονται ότι χρειάζονται άλλη μία ευκαιρία, ας το πω έτσι, να μην π αδικήθηκαν. Μπορείτε λοιπόν να φέρετε πίσω στην σκηνή του The Voice αυτούς τους διαγωνιζόμενους που θέλετε περισσότερο, να τους ακούσετε άλλη μια φορά, και στο τέλος αυτής της διαδικασίας, ένας από κάθε coach προκρίνεται για τα live cross battles του The Voice. Έτσι οι ομάδες δεν θα έχουν 8, αλλά 9 διαγωνιζόμενους. Οπότε πριν από τα live θα μεσολαβήσει ένα συναρπαστικό και συγκινητικό επεισόδιο για να δοθούν τα τελευταία εισιτήρια για τα live του The Voice», ανακοίνωσε ο παρουσιαστής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα