Θυμάστε τον Πάρι Καραγιαννόπουλο από το “Μαγκάβα τουτ” με την Άννα Βίσση; Πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Θυμάστε τον Πάρι Καραγιαννόπουλο από το “Μαγκάβα τουτ” με την Άννα Βίσση; Πώς είναι και τι κάνει σήμερα
Μαγκάβα τουτ YouTube

Το 1998 η Άννα Βίσση ενώνει τις δυνάμεις της με τον Πάρι για το ντουέτο "Μαγκάβα τουτ" και το ερωτικό τσιφτετέλι γίνεται μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της τραγουδίστριας, ενώ το video clip με φόντο τη Σαντορίνη συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές.

Το ελληνικό κοινό τον γνώρισε για πρώτη φορά στο πλευρό της Άννας Βίσση, όταν μαζί τραγουδούσαν “Μαγκάβα τουτ” και χόρευαν ξυπόλυτοι κάτω από τον ελληνικό ήλιο, με φόντο το νησί της Σαντορίνης.

Το φλογερό ντουέτο της Άννας Βίσση με τον Πάρι σημειώνει τεράστια επιτυχία, παίζεται παντού και ο γοητευτικός μελαχρινός τραγουδιστής, η ταυτότητα του οποίου έμεινε για χρόνια κρυφή, συγκεντρώνει τα βλέμματα. Ωστόσο, μετά τη συνεργασία τους αποσύρεται από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Πάρις Καραγιαννόπουλος, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, περισσότερα από 20 χρόνια από το θρυλικό “Μαγκάβα τουτ” επιστρέφει στη μουσική και με αφορμή το νέο του ξεκίνημα μίλησε στην τηλεόραση του OPEN, αποκαλύπτοντας όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον αλλά και πώς προέκυψε η συνεργασία με την Άννα Βίσση.

“Είχα παίξει στα πρώτα δέκα επεισόδια στους ‘Ψίθυρους Καρδιάς‘ και επειδή ο Απόστολος Γκλέτσος είχε πολύ καλές σχέσεις τότε με την Άννα Βίσση, με άκουσε στα γυρίσματα που τραγουδούσα και με βοήθησε. Πήρε το κινητό στα χέρια του και πρόλαβα να δω μόνο το όνομα που κάλεσε. Ήταν ο Νίκος Καρβέλας“, θυμήθηκε ο Πάρις και σχολίασε πως δεν χάθηκε μέσα σε μία νύχτα.

“Όταν έκανα τον δίσκο με τον Νίκο και δεν κυκλοφόρησε δεν το κατάλαβα ποτέ, το μόνο που μου έλεγαν ήταν ότι δεν ήταν μεγάλο το μπάτζετ”, δήλωσε.

Με τη μουσική να αποτελεί τη μεγάλη του αγάπη, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος στα χρόνια που ακολούθησαν μετά τη μεγάλη επιτυχία εργάστηκε σε άλλους τομείς, ο Πάρις Καραγιαννόπουλος, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στον χώρο, αποκαλύπτοντας πως προετοιμάζει ένα τραγούδι ερωτικό και πολλά υποσχόμενο.

Άννα Βίσση – Magava Tout

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα