Θοδωρής Φέρρης: “Φορούσα το ίδιο μπλουζάκι στην πίστα τρία χρόνια”

Θοδωρής Φέρρης: “Φορούσα το ίδιο μπλουζάκι στην πίστα τρία χρόνια”
Ο Θοδωρής Φέρρης Glomex

Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για το γούρι του στην πίστα, καθώς και την περίοδο της ζωής του όπου είχε "πέσει" στα πατώματα για έναν χωρισμό. "Έλεγα στη μητέρα μου ότι θα πεθάνω".

Για το ρούχο που φορούσε επί τρία χρόνια στις εμφανίσεις του, για τον αγαπημένο του καφέ, αλλά και για τον έρωτα που τον “έριξε” στα πατώματα μίλησε ο Θοδωρής Φέρρης, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “ The 2Night Show” και αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με την εξωτερική του εμφάνιση.

“Δεν με ενδιαφέρουν τα μαλλιά και τα ρούχα και με τις πιτζάμες να βγω σε ένα παγκάκι θα το έκανα. Φορούσα για τρία χρόνια στην πίστα το ίδιο μπλουζάκι. Ήταν σαν γούρι και με βόλευε πάρα πολύ”, είπε.

Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε και για μία μια περίοδο της ζωής του, όταν είχε χωρίσει και είχε “πέσει” στα πατώματα.

“Κάποια στιγμή, είχα πονέσει από έναν χωρισμό. Όταν ήμουν 20 χρονών χώρισα. Ήμουν στα πατώματα, έκλαιγα, χάλια, ζούσα το δράμα μου. Έλεγα στη μητέρα μου ότι θα πεθάνω που χώρισα και εκείνη μου έλεγε “τέλεια, πολύ καλά, τώρα η φωνή σου θα γίνει τέλεια για να τραγουδάς τα ερωτικά” και ότι το χρειαζόμουν αυτό για να γίνω ολοκληρωμένος. Είχε δίκιο”, δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή, αναφέρθηκε και στον αγαπημένο του καφέ, τονίζοντας πως ο ωραιότερος καφές στον κόσμο για τον ίδιο είναι ο φραπές.

“Τώρα τελευταία έχω άρχισα να πίνω φραπέ πάλι;! Φραπέ γλυκό με γάλα ελαφρύ! Έκαναν έναν κύκλο από όλα τα καινούργια, εννοώ αυτό το φρέντο καπουτσίνο, φρέντο έτσι, φρέντο αλλιώς και δεν ξέρω εγώ πόσα είδη υπάρχουν και κατέληξα φίλε ότι ο ωραιότερος καφές στον κόσμο είναι ο φραπές γλυκός με γάλα, ελαφρύς”, τόνισε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα