Την είδε master chef και έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Την είδε master chef και έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ο παίκτης του παιχνιδιού άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, όταν ανακοίνωσε στον κριτή - chef πως αρνείται να παρακολουθήσει μάθημά του. Η πληρωμένη απάντηση του κ. Σκαρμούτσου (vid)

Η ατμόσφαιρα στην κόκκινη ομάδα του Master Chef ήταν τεταμένη. Είχαν μόλις ηττηθεί στην ομαδική δοκιμασία και “ακόνιζαν τα νύχια τους” για καβγά. Ωστόσο η αντίδραση του Ζάχου ήταν εκείνη που προκάλεσε τα περισσότερα ερωτηματικά και προκάλεσε την αντίδραση των κριτών.

Οι συμπαίκτες του τον κατηγόρησαν πως καθυστέρησε χαρακτηριστικά στη διάρκεια της ομαδικής διαδικασίας, με αποτέλεσμα να στοιχίσει πολύτιμο χρόνο στην παρασκευή των πιάτων.

Πριν οδηγηθούν οι πέντε παίκτες στη διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη δύο προτεινόμενων προς αποχώρηση, οι κριτές επιχείρησαν να τους εξηγήσουν τον τρόπο που ένας από αυτούς θα μπορούσε να αποκτήσει ατομική ασυλία. Αυτός περιελάμβανε το φιλετάρισμα ενός ψαριού. Ενώ λοιπόν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ήταν έτοιμος να δείξει τον τρόπο που γίνεται αυτός στους παίκτες, ο Ζάχος σήκωσε το χέρι του και δήλωσε πως δεν θα ήθελε να είναι παρών στο μάθημα αυτό. Όπως είπε, όντας στους 10 του Master Chef, θεωρεί πως δεν είναι κάτι που χρειάζεται να παρακολουθήσει.

Όταν βέβαια ο κριτής τον κάλεσε να κάνει αυτή τη δουλειά, αποδείχθηκε πως χρειαζόταν μερικά ακόμη μαθηματάκια.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα