Το After Life έκανε τον πλανήτη να δακρύσει και o Ricky Gervais ετοιμάζει τρίτη σεζόν

Το After Life έκανε τον πλανήτη να δακρύσει και o Ricky Gervais ετοιμάζει τρίτη σεζόν
Netflix

Τα αισθήματα της θλίψης, της απώλειας και η δύναμη για αλλαγή, έκαναν τον πλανήτη να υποκλιθεί στη σειρά του Ricky Gervais η οποία γνώρισε μια πραγματικά απροσδόκητη επιτυχία.

Ο Ricky Gervais παραδέχθηκε πως η ανταπόκριση του κόσμου στη δεύτερη σεζόν του εξαιρετικού After Life, τον αναγκάζει να γυρίσει και τρίτη σεζόν για λογαριασμό του Netflix.

Ο 58χρονος Gervais δεν περίμενε ούτως ή άλλως ότι ο πρώτος κύκλος της μαύρης κωμωδίας του θα είχε τέτοια επιτυχία.

Μέσω Twitter livestream ο Gervais παραδέχθηκε πως “πράγματι, θα ήθελα να κάνω μια τρίτη σεζόν μετά από όλο αυτό. Έχω κάποιες ιδέες. Φαίνεται πως αν δεν το κάνω θα επέλθει ολόκληρη καταιγίδα σχολίων, άρα ναι, θα το κάνω”.

Παρόλα αυτά, αποκάλυψε πως η απροσδόκητη επιτυχία τον έκανε να αγχωθεί ακόμη περισσότερο για να μη χάσει την ποιότητά της η σειρά. “Όσο καλύτερα πηγαίνει η σειρά, τόσο το χειρότερο για μένα. Μπορείς να κάνεις κάτι τέλειο και να πουν όλοι πως αξίζει 10/10. Αλλά αν κάνεις κάτι που θα είναι 9,5/10 θα αρχίσουν όλοι να λένε πως ήταν το χειρότερο show στην τηλεόραση”.

Η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που τελειώνει η δεύτερη σεζόν μας αφήνει περιθώρια για μια συνέχεια, η οποία φυσικά δεν ξέρουμε πότε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει.

Ο Tony, ο ήρωας που έχτισε ο Gervais λαμβάνοντας έμπνευση από τη σχέση του με τη γυναίκα του, έκανε πολλούς τηλεθεατές να ταυτιστούν ή να θυμηθούν τα πιο μύχια και αληθινά ανθρώπινα συναισθήματα της ανιδιοτελούς αγάπης, της θλίψης, της απώλειας, αλλά και της δύναμης για επιβίωση και για αλλαγή.

Η εξέλιξη της ιστορίας στον δεύτερο κύκλο βρίσκει έναν πρωταγωνιστή λιγότερο κυνικό και σαρκαστικό, με μόνη επιθυμία του να προσφέρει καλοσύνη γύρω του. Απέναντι σε εκείνους που όπως λέει, του έχουν φερθεί καλά και ίσως, έχει αδικήσει.

Η σχέση του με την Emma (Ashley Jensen) συμβολίζει την ελπίδα. Παρόλα αυτά, ο Gervais, στο τέλος του δεύτερου κύκλου μας αφήνει με ανοιχτά ερωτήματα.

“Δεν είναι μια σειρά με τον George Clooney και τη Michelle Pfeiffer. Δεν ξέρει κανείς τι γίνεται στη συνέχεια με τους ήρωες. Θα δούμε μετά από κάποιο διάστημα, μπορεί και να καυγαδίζουν στην πορεία”, δήλωσε σχετικά ο ίδιος στη Metro.

“O Tony στον δεύτερο κύκλο δεν έχει καταφέρει να νικήσει την κατάθλιψη, δεν έχει πάψει να θρηνεί. Απλώς προσπαθεί να βρει νέους τρόπους για να προχωρήσει. Όλοι έχουμε προβλήματα να αντιμετωπίσουμε, με τα πάνω και τα κάτω μας. Ή κάνουμε πως δεν τα βλέπουμε, ή προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο. Ήθελα να κλείσω τη σεζόν με μια μικρή νίκη για τον πρωταγωνιστή μου. Μπορεί να προχωράει καλύτερα στη ζωή του, μπορεί και όχι. Ίσως έχουμε και τρίτο κύκλο. Αλλά και να μην έχουμε, δεν πειράζει”.

Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε στη Sun πως τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων έγιναν με μία μόνο λήψη, λόγω του συναισθηματικού φορτίου που αντιμετώπιζε ο ίδιος προσπαθώντας να αποδώσει τον χαρακτήρα του ήρωά του και τις αντιδράσεις του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα