Το Πιο Μεγάλο Παζάρι: Ποια πρώην παίκτρια του GNTM θα παρουσιάζει τα δώρα

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι: Ποια πρώην παίκτρια του GNTM θα παρουσιάζει τα δώρα
Το Πιο Μεγάλο Παζάρι ALPHA

Αντίστροφη μέτρηση για το come-back του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού "Το Πιο Μεγάλο Παζάρι" με τους Ηλία Βρεττό και Λευτέρη Μητσόπουλο. Ποιο γνώριμο πρόσωπο θα ανοίγει τις κουρτίνες με τα δώρα;

“Το Πιο Μεγάλο Παζάρι”, το θρυλικό τηλεπαιχνίδι, που έχει προβληθεί σε πάνω από 24 χώρες παγκοσμίως και έχει μοιράσει μοναδικά δώρα σε εκατοντάδες τυχερούς συμμετέχοντες, έρχεται στον Alpha.

Ο Ηλίας Βρεττός, στον ρόλο του παρουσιαστή, εντυπωσιάζει με το χιούμορ και τη θετική του διάθεση και κάνει το καλύτερο παζάρι.

Ο Ηλίας Βρεττός στο "Πιο Μεγάλο Παζάρι" ALPHA

Το διασκεδαστικό παιχνίδι που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στην τύχη και στο ρίσκο και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας.

Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, πρέπει να κάνουν το καλύτερο παζάρι και να αποφύγουν το ΖΟΝΚ.

Ο Ηλίας Βρεττός θα έχει στο πλευρό του τον Λευτέρη Μητσόπουλο, σε έναν…ειδικό ρόλο, κάνοντας «παιχνίδι» μαζί με τον παρουσιαστή αλλά και με τους παίκτες.

Πρώην παίκτρια του GNTM στο “Μεγάλο Παζάρι”

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης (13/09) μέσα από την εκπομπή “Breakfast@Star”, ένα ακόμη πρόσωπο, που είναι γνώριμο στο κοινό, θα συμμετέχει στο “Πιο Μεγάλο Παζάρι”.

Ο ρόλος για την 22χρονη Ελένη Ασημάκη, η οποία είχε περάσει από τις οντισιόν του GNTM το 2019, ενθουσιάζοντας τους κριτές.

Το νεαρό μοντέλο θα είναι μπροστά από τις κουρτίνες και θα παρουσιάζει όλα τα μεγάλα δώρα που θα κρύβονται πίσω από αυτές.

Υπενθυμίζεται πως το 2019 η Ελένη Ασημάκη είχε πάρει 4 “ναι” από τους κριτές και είχε περάσει στην επόμενη φάση. Ωστόσο, αποκλείστηκε λίγο πριν μπει στο σπίτι, λόγω ενός προβλήματος υγείας, καθώς πάσχει από ένα είδος αναιμίας και έπρεπε να υποβάλλεται σε μεταγγίσεις αίματος κάθε 14 ημέρες, επομένως οι γιατροί δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα