“Το ταίρι ξέρει” vs. “Μy Man Can”: Ο Τόνι Σφήνος “κέρδισε” την πρώτη εβδομάδα

“Το ταίρι ξέρει” vs. “Μy Man Can”: Ο Τόνι Σφήνος “κέρδισε” την πρώτη εβδομάδα

Σε κίνηση ματ εξελίσσεται η επιλογή του ΑΝΤ1 να αναθέσει στον Τόνι Σφήνο το νέο τηλεπαιχνίδι για ζευγάρια “Το Ταίρι Ξέρει”. Ο δημοφιλής performer νίκησε τον ανταγωνισμό και έδωσε στο κανάλι μέσους όρους στην prime time που είχε καιρό να απολαύσει. Ψηφίστε ποιον προτιμάτε: τον Τόνι Σφήνο ή τον Γιώργο Λιανό;

Το ερώτημα “ποιος σκέφτηκε πρώτος το τηλεπαιχνίδια για ζευγάρια;” ανήκει στη σφαίρα του “η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;”. Και αν για το τελευταίο έχει βρεθεί πια απάντηση σκεφτείτε πόσα χρόνια πέρασαν έως ότου οι ειδικοί να καταλήξουν κάπου.

Στο θέμα μας, πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΑΝΤ1 ήταν αυτός που αποφάσισε πρώτος το project “Το Ταίρι Ξέρει” και προχώρησε σε δική του παραγωγή. Μόλις έγινε γνωστή αυτή η κίνηση άνοιξε ο ΣΚΑΪ το συρτάρι με τα προϊόντα που ‘χει αγοράσει από τον Acun Ilicali και “τράβηξε” το “My Man Can”.

Ειρήσθω εν παρόδω, στον Toύρκο παραγωγό ανήκουν το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, το “The Voice”, το Survivor, το Power of Love και το My Style Rocks. Δηλαδή, ό,τι ψυχαγωγικό πρόγραμμα έχει το κανάλι του Φαλήρου, πέραν του “Σκάσε και Κολύμπα” που θα αρχίσει την προσεχή Δευτέρα και της εκπομπής που έκανε φέτος η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το Survivor, φέτος -σε επίπεδο παραγωγής).
 

Το “Το Ταίρι ξέρει” λοιπόν, έκανε πρεμιέρα μια εβδομάδα μετά το “My Man Can” και πέρασε στην πρώτη θέση των σχετικών προτιμήσεων. Πριν προχωρήσουμε, αξίζει να σημειώσουμε επίσης πως πρόκειται για μια εβδομάδα με ημιτελικούς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και την τελική φάση του Survivor. Στα νούμερα, την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στη συχνότητα του ΑΝΤ1 ο Τόνι Σφήνος (Δευτέρα 9/7) κέρδισε το 20.15% των προτιμήσεων, κατά μέσο όρο, στο πιο δυναμικό κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού (18-54). Σε κάποιες κατηγορίες, όπως αυτήν των ανδρών 25-44 και 18-24 έφτασε το 28.2%, ενώ εξίσου καλά πήγε και στις γυναίκες (20%). Την ίδια ημέρα, το “My Man Can” είχε 15.9% κατά μ.ο. στην κατηγορία 18-54.

Την Πέμπτη 12/7, το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 έκανε 17.4% κατά μ.ο. στο πιο δυναμικό κομμάτι των τηλεθεατών. Άρχισε 20.45 και επειδή επρόκειτο για τον τελικό των ζευγαριών κράτησε μια ώρα παραπάνω. Άρα τελείωσε στις 23.30. Στη συνύπαρξη με τον ημιτελικό του Survivor, ο Τόνι Σφήνος έφτασε το 18.4%.

Ο αγαπημένος performer κατάφερε στην πρώτη εβδομάδα να δώσει στον ΑΝΤ1 μέσους όρους που είχε να δει καιρό, στην prime time (τη Δευτέρα και την Πέμπτη, καθώς τις ημέρες που μεσολάβησαν παιζόταν μπάλα στη Ρωσία). Εύλογα υπάρχουν οι προσδοκίες πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα