Τριαντάφυλλος: Το Survivor είναι περισσότερο reality παρά αγωνιστικό – Με ποιον πρώην παίκτη δεν έχει σχέσεις

Τριαντάφυλλος: Το Survivor είναι περισσότερο reality παρά αγωνιστικό – Με ποιον πρώην παίκτη δεν έχει σχέσεις
Ο Τριαντάφυλλος glomex

Ο Τριαντάφυλλος θυμήθηκε τις ημέρες και τα έργα του στο Survivor και αποκάλυψε με ποιον πρώην συμπαίκτη του δεν "θέλει πολλά". Όσα είπε για τις κόντρες με τους συναδέλφους του.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο The 2Night Show ο Τριαντάφυλλος και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος αναμφισβήτητα ήταν το πρόσωπο του περσινού Survivor, έκανε μία μικρή αναδρομή και μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία μάλιστα διήρκεσε κάτι παραπάνω από 6 μήνες.

“Πριν φύγω για το Survivor πήγα στον Άγιο Εφραίμ, προσκύνησα και πήρα αγιασμό και τον είχα συνέχεια μαζί. Με είχαν αφήσει και τον πήρα μαζί μου […] Ακόμα και πριν το Survivor ήμουν από τους λίγους τραγουδιστές που έκαναν 4 με 5 live την εβδομάδα. Απλά, με το Survivor με έμαθαν και τα πιο μικρά παιδιά. Εγώ όταν πήγα στο Survivor είπα ότι θα πάω να δείξω αυτό που είμαι, θα δείξω τον εαυτό μου στον κόσμο, ας τσαλακωθώ δεν με νοιάζει και αν ο κόσμος με αγαπήσει καλώς, αλλιώς φιλιά, πάω στο χωριό μου”, δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.

Αν ωστόσο δεν έχει κρατήσει κάτι από το Survivor, αυτή είναι σίγουρα η επαφή με τον πρώην συμπαίκτη του Γιώργο Κόρομι, ο οποίος, όπως δήλωσε, είναι και ο μόνος παίκτης του ριάλιτι, με τον οποίον δεν έχουν σχέσεις μετά το παιχνίδι. “Μιλάω με όλα τα παιδιά από το Survivor, με τον μόνο που δεν έχω μιλήσει και δεν θέλω να έχω πολλά είναι ο Κόρο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί και στις κόντρες που του “χρεώνουν” με διάσημους συναδέλφους του, όπως τον Αντώνη Ρέμο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ξεκαθαρίζοντας την αλήθεια γύρω από αυτές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα