TV Queen: “Τρελάθηκε” ο Μικρούτσικος – Πανηγύρισε ζωντανά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διαβάζεται σε 2'
Ανδρέας Μικρούτσικος
Ανδρέας Μικρούτσικος glomex

Επικές και σουρεάλ στιγμές διαδραματίστηκαν χθες στο πλατό του “TV Queen”, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος πληροφορήθηκε στον αέρα της εκπομπής πως ο Παναθηναϊκός είναι για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης.

Το βράδυ της Κυριακής (26/05) επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN το “TV Queen“, με την Ιωάννα Μαλέσκου να υποδέχεται τις παίκτριες του ριάλιτι, τους κριτές και τον διευθυντή της σχολής, Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ειδικά χθες, το τελευταίο που τον απασχολούσε ήταν ποια κοπέλα θα γίνει η επόμενη Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Ο ίδιος από την αρχή μοιράστηκε την αγωνία του για την πορεία του παιχνιδιού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της EuroLeague.

Έχω και εγώ τις παράπλευρες αγωνίες μου. Χάναμε με ένα κάρο πόντους και έχουμε πλησιάσει. Καλομελέτα και έρχεται. Αλλά μην παίζεις με την αγωνία μου”, είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο παρουσιαστής, εκφράζοντας την αγωνία του για την ομάδα του.

Δεν περίμενε κανείς ωστόσο όσα θα ακολουθούσαν, τόσο στο Βερολίνο, όσο και στο πλατό της εκπομπής, όταν ο Τάσος Τρύφωνος από την κριτική επιτροπή ενημέρωσε τον Ανδρέα Μικρούτσικο πως ο αγώνας τελείωσε και ο Παναθηναϊκός μετά από δώδεκα χρόνια κατέκτησε τον τίτλο της EuroLeague για 7η φορά στην ιστορία του.

Την ώρα που τον λόγο είχε η Κατερίνα Γκαγκάκη, σχολιάζοντας μία από τις διαγωνιζόμενες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρώτησε “το πήραμε;” και όταν άκουσε το ναι, πετάχτηκε από την καρέκλα του και άρχισε να πανηγυρίζει ξέφρενα.

“Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης! Κοριτσάρες μου, το πήραμε! Το πήραμε! Μπράβο στον Παναθηναϊκό, μπράβο στους φιλάθλους, μπράβο στον πρόεδρό του! Μπράβο στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός νωρίτερα ήρθε τρίτος κέρδισε τη Φενέρ και εμείς κερδίζοντας τη Ρεάλ είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης για 7η φορά! Το πήραμε! Δεν κάνω άλλο εκπομπή. Το πήραμε ρε! Σλούκα αγόρι μου πού είσαι; 7η φορά πρωταθλητές Ευρώπης“, φώναζε συνεχώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος δεν σταματούσε να περπατάει μέσα στο πλατό.

Αυτό και αν ήταν έκτακτο“, είπε η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία κοιτούσε αποσβολωμένη τον Ανδρέα Μικρούτσικο να πανηγυρίζει, κάνοντας λόγο για σουρεάλ καταστάσεις.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα