Τζένη Καζάκου: “Όταν βλέπω ταινίες με τη γιαγιά μου συγκινούμαι – Θα ήθελα να την έχω γνωρίσει”

Τζένη Καζάκου: “Όταν βλέπω ταινίες με τη γιαγιά μου συγκινούμαι – Θα ήθελα να την έχω γνωρίσει”
Τζένη Καζάκου Glomex

Για τον παππού της, Κώστα Καζάκο, και την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, αλλά και για τους διάσημους γονείς της, μίλησε η νεαρή ηθοποιός. Τι είπε για το επάγγελμα του ηθοποιού.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (06/06) η νεαρή ηθοποιός Τζένη Καζάκου, η οποία μίλησε για τη διάσημη οικογένειά της, τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και την προσωπικότητά της, αλλά και για την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών”.

Νιώθω τυχερή που είμαι από αυτή την οικογένεια, γιατί μου έμαθαν αυτόν τον μαγικό κόσμο. Μου έκανε εντύπωση πώς οι άνθρωποι χωρίς πολλά πράγματα, έκαναν μια δική τους πραγματικότητα. Σε μια παράσταση που έπαιζε ο μπαμπάς μου, Κωνσταντίνος Καζάκος, με είχαν ντύσει σαν τσιγγάνα, έκανα το χορευτικό και ένιωσα τόσο ωραία”, ανέφερε αρχικά η νεαρή ηθοποιός.

Αναφερόμενη στο “βαρύ” όνομα της οικογένειάς της και πώς την έχει επηρεάσει στη διαδρομή της, είπε: “Είναι πενήντα-πενήντα. Θα μου ανοίξουν πολύ πιο εύκολα κάποιες πόρτες λόγω οικογένειας. Όμως από ‘κει και πέρα, εγώ δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος, επειδή ακριβώς υπάρχει αυτό. Οπότε είμαι και πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου για αυτό το λόγο. Από την άλλη όμως, αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, δεν συμφέρω, ούτε στον παραγωγό, ούτε στον σκηνοθέτη, γιατί το επίπεδο της δουλειάς πέφτει. Οπότε στο αποτέλεσμα είναι καθαρά στο δικό μου χέρι, άμα μπορώ ή δε μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά”.

“Δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω, γιατί ξέρω ότι όποιο επάγγελμα και να έκανα κι ας μην ήμουν από αυτή την οικογένεια, πάντα κάποιος θα βρεθεί να πει κάτι και δε θέλω να ζω δυστυχισμένη. Μου αρέσει που ξυπνάω και πάω για τη δουλειά και είμαι χαρούμενη” είπε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Επίσης, η Τζένη Καζάκου αναφέρθηκε στον παππού της, Κώστα Καζάκο, τον οποίο είχε καθηγητή στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής. “Δεν ήξερα πώς να του απευθύνομαι, μιλούσα ουδέτερα. Όταν τελείωνε το μάθημα, κάναμε αγκαλίτσες κι φιλάκια. Η συμβουλή του για το επάγγελμα, ήταν να ακούω το ένστικτό μου”.

Αλλά μίλησε και για την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη: “Ξέρω το πώς ήταν σαν άνθρωπος η γιαγιά μου. Ήταν δυναμική, ειλικρινής, λίγο dark σαν εμένα αλλά δεν το έδειχνε τόσο. Μακάρι να την είχα γνωρίσει. Συγκινούμαι όταν βλέπω ταινίες με τη γιαγιά μου και θα ήθελα πολύ να την είχα γνωρίσει“.

Όσο για τη μητέρα της, Τάνια Τρύπη, είπε: “Μου έχει εμπιστοσύνη. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να μου πει κάτι, απλά με κοιτάει και κάπως συνεννοούμαστε με τα μάτια. Η μαμά μου είναι η αμαζόνα μου. Μου απέδειξε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν χρειάζεται να κάνουμε πίσω την καριέρα για την οικογένεια, ούτε την οικογένεια για την καριέρα. Τη θυμάμαι να σηκώνεται 5 το πρωί να μαγειρεύει, να μας ετοιμάζει για το σχολείο και να πηγαίνει σε πρόβες και γυρίσματα. Όταν έχω μεγαλώσει με ένα τέτοιο προφίλ μητέρας, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα”.

Τέλος, για τον ρόλο της Γεωργίας στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” είπε πως έκανε δύο οντισιόν και δήλωσε: “Μου αρέσει πολύ που κλαίω στη σειρά “Ο παράδεισος των κυριών”. Θα συνεχίσει και δεύτερη χρονιά η σειρά. Πέρασα από δύο φάσεις οντισιόν. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ασφάλεια, με τους ηθοποιούς έχουμε δεθεί αρκετά”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα