Τζον Καγιούλης: Αυτός είναι ο “μυστηριώδης” νέος παίχτης που εισέβαλε στο Nomads

Τζον Καγιούλης: Αυτός είναι ο “μυστηριώδης” νέος παίχτης που εισέβαλε στο Nomads
Τζον Καγιούλης

Δηλώνει επιχειρηματίας και παραγωγός. Τα social media του είναι γεμάτα από φωτογραφίες με διάσημους φίλους σε σπα και ακριβά τουριστικά θέρετρα. Πλέον βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη, όπου φιλοδοξεί να κάνει την ανατροπή στο Nomads.

Ο νέος παίχτης που υποδέχθηκαν οι δύο ομάδες του Nomads στην παραλία της Μαδαγασκάρης, αν μη τι άλλο τους προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Όπως άλλωστε και στους τηλεθεατές.

Ο λόγος για τον Τζον Καγιούλη. Δηλώνει επιχειρηματία και παραγωγός. Στο βιογραφικό του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι συμπαραγωγές των ταινιών The Bachelor και The Bachelor 2. Οι λογαριασμοί του στο Facebook και το Instagram είναι γεμάτοι φωτογραφίες στο Χόλιγουντ, σε ακριβά θέρετρα, σπα, δίπλα σε πανέμορφες γυναίκες και διάσημους φίλους του. Τι κι αν είχε δημοσιεύσει πρόσφατα φωτογραφία από το γάμο του Σάκη Τανιμανίδη; Αντί για το Survivor, ήταν τελικά το Nomands που τον κέρδισε.

Ελάχιστα πράγματα είναι όμως γνωστά για τον John Kagioulis, όπως είναι γνωστός στους λογαριασμούς του στα social media. Τις ελάχιστες φορές που έχει μιλήσει στον Τύπο, εξιστόρησε πως πέρασε από το Λύκειο στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο διορισμό στην Ολυμπιακή μέσω ΑΣΕΠ, στη διοργάνωση πάρτι, στις σπουδές σε μάρκετινγκ και μάνατζμεντ για να περάσει πλέον στον κόσμο των επιχειρήσεων και της παραγωγής ταινιών.

Ο ίδιος είχε ήδη μαρτυρήσει την είσοδό του στο Nomads αναρτώντας μια φωτογραφία με παιδάκια στη Μαδαγασκάρη και τη λεζάντα: “Κάνουμε όνειρα σαν κι αυτά που κάνουν τα παιδιά… Αληθινά”.


Και το Σάββατο το βράδυ στο επεισόδιο του Nomads, ο Σάββας Πούμπουρας τον παρουσίασε με τα εξής λόγια: «Θέλω να σας πω ότι σας έχω μια έκπληξη. Σας έχω κάτι νέο. Επειδή σήμερα λείπει ο Dimar και υπάρχει αριθμητική ανισορροπία, πρέπει να φτιάξουμε τις ομάδες, να έρθουν στα ίσα τους. Σήμερα, λοιπόν, στην ομάδα των εισβολέων θα προστεθεί ένα νέο μέλος! Ο νέος παίκτης είναι ο Τζον Καγιούλης».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι θα έχει να διαδραματίσει ένα ρόλο έκπληξη στο παιχνίδι…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα