Βασίλης Μίχας: Το απίστευτο περιστατικό με οδηγό ταξί που τον οδήγησε σε φυλακή στην Κίνα

Βασίλης Μίχας: Το απίστευτο περιστατικό με οδηγό ταξί που τον οδήγησε σε φυλακή στην Κίνα
Βασίλης Μίχας glomex

Ο Βασίλης Μίχας μίλησε για επικίνδυνες καταστάσεις που έχει βιώσει, αποκάλυψε πώς κατέληξε σε φυλακή της Κίνας και αποκαλύπτει το χειρότερο deal της ζωής του.

Για τις επικίνδυνες καταστάσεις που έχει βιώσει στη ζωή του αλλά και την εμπειρία του από τον εγκλεισμό του σε φυλακή στην Κίνα, μίλησε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Μίχας στην κάμερα του “Καλύτερα δε Γίνεται”.

Μπορεί όπως είπε να έχει έλεγχο στις κρεπάλες και τις καταχρήσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον θυμό του με έναν οδηγό ταξί στην Κίνα, που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στη φυλακή! “Δεν έφταιγα“, είπε χαρακτηριστά.

Μάλιστα, θυμήθηκε και το χειρότερο deal που έκανε στη ζωή του, όταν όπως είπε, ενώ βρισκόταν στην Κίνα και δεν εργαζόταν ο ατζέντης του τού είπε να κόψει τα μαλλιά του, κάτι που θα του απέφερε πολλά χρήματα, και εκείνος αρνήθηκε.

Έχοντας διαγράψει τη δική του πορεία στον χώρο του modelling και σχολιάζοντας το GNTM ο ίδιος ανέφερε πως δεν θα συμμετείχε σε ένα αντίστοιχο reality, ενώ υπογράμμισε πως όσα βλέπουμε στη μικρή οθόνη δεν συμβαίνουν στο εξωτερικό.

“Είχαμε λιώσει τις σόλες από τα παπούτσια μας από τα χιλιόμετρα που κάναμε, από κάστινγκ σε κάστινγκ, από τις απορρίψεις… δεν γίνεται έτσι. Δεν είναι αυτό το glam. Μπορεί να υπάρχει και αυτό αλλά εγώ δεν το πέρασα έτσι”, δήλωσε ο Βασίλης Μίχας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα